21 / 05 / 2024

Altındağ kültür merkezi projesi

Altındağ kültür merkezi projesi

Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Mahallesi’ndeki 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıktı. Yıkımı henüz tamamlanan tesisin yerine, hızla gelişen mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte daha büyük ve daha modern bir kültür merkezi inşa edilecek.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Balat'taki Khorenyan Ermeni İlkokulu kültür merkezi olacak!

1816 yılında Balat'ta yapılan ve 1866 yılında Khorenyan Ermeni İlkokulu’na dönüştürülen tarihi taş bina, hayata geçirilmesi planlanan restorasyon sonrasında kültür merkezi olarak kullanılacak.

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'nin Yazlık bölgesinde ikamet eden ve binaya yakın bölgede bulunan vatandaşların kullanacağı Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi.

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatında son durum ne?

İstanbul’un en önemli simgelerinden biri olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) inşaatı hızla yükseliyor. Merkezin 2021 yılında açılması amaçlanıyor.

Antalya kültür merkezi inşaatı durduruldu!

Geçen şubat ayında temeli atılan Antalya'nın Serik ilçesindeki kültür merkezi inşaatı durduruldu. 

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi açıldı!

Çameli'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayri Dev Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çatalca’ya 6 bin 500 metrekarelik kültür merkezi müjdesi!

Kültür merkezi projesini müjdeleyen Ak Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mesut Üner, esnaf buluşmalarında esnafın sorunlarını dinleyip notlar aldı.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği 82 eser arasında yer alan ‘Nuri Pakdil Kültür Merkezi’ açıldı.

Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde yeniden ayağa kaldırılan 19’ncu yüzyıla ait sivil mimari örneği olan Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi. 

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Altındağ kültür merkezi projesi Haberi

Altındağ kültür merkezi projesi


Altındağ Belediyesi, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen Ali Ersoy Mahallesi’ndeki 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıktı. Yıkımı henüz tamamlanan tesisin yerine, hızla gelişen mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte daha büyük ve daha modern bir kültür merkezi inşa edilecek.


2016 yılında tamamlanacak


İçinde 500 kişilik konferans salonu ile birlikte kadınlar için dersliklerin, spor salonlarının, okuma salonlarının da bulunacağı tesisin inşaatına yakında başlanacak. Yaklaşık 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak yeni kültür merkezinin, son yıllarda hızla gelişen Ali Ersoy ve çevre mahallelere önemli bir hareketlilik getireceği düşünülüyor.


Yeni merkez, 2016 yılı içinde yenilenen haliyle faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek. 500 kişilik konferans salonunda pek çok farklı etkinliğin gerçekleştirilmesi hedeflenirken, geniş ve ferah sınıflarda eğitim görecek olan Altındağlı kadınlar, modern spor salonlarına da “merhaba” diyecek. Altındağlı...