01 / 05 / 2024

Altındağ şehirleşme

Altındağ şehirleşme

Altındağ Belediyesi, planlı şehirleşme ve ilçeye yeni yatırımların önünü açmak amacıyla, 12 kilometre imarlı yol açtı.

24 ayar altında şok gelişme! Meğer kandırılıyormuşuz... Altına 'ayar' verecek yeni sistem geliyor!

Altında sahte ve sahtekarlık haberleri her geçen gün artıyor. Özellikle kuyumculardan 24 ayar diye alınan altınların gerçekten 24 ayar olup olmadığı bilinmezken, vatandaşlar çeşitli sahtekarlıklarla karşılaşıyor. 

Altınla ilgili flaş bir talimat verildi... Altında flaş gelişme

Altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Altında verilen yeni kararın piyasaya nasıl etki edeceği merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...

Altında dudak uçuklatan rekor rakam şimdi geldi! Dev Banka ''bekleyin'' dedi! Bu rakamı gören bayram edecek

Altın fiyatları ABD büyüme verilerinin açıklanmasının ardından gerilemeye başladı. Altın fiyatları tam düştü derken altında uçuklatan rekor rakam geldi. Dev Banka ''bekleyin'' dedi! Bu rakamı gören bayram edecek.

Yastık altında altını olanlar dikkat! Sizi ilgilendiriyor acilen bakmanız gerek sarı uyarı verildi

Yastık altında altını olan vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir gelişme yaşandı. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Darphane Altın Sertifikaları'nı halka arz etti. İşte konuyla merak edilen tüm sorular ve cevapları...

KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranı yüzde 50'nin altında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu bir çalışmada KOSGEB’in desteklediği Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranının yüzde 50'nin altında olduğu belirlendi.

Altında sert düşüş! Yer yerinden oynadı…

Piyasaların son durumuna baktığımızda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bir süredir yüksek seviyelerde seyreden altında sert bir düşüş yaşandı.

Gram altında yangın yeri! 2 dev kurum gram altın için saat verdi! Gram altında flaş gelişme...

Gram altın fiyatları dolar/TL'deki yükselişin ardından hızla yükselmeye başladı. Ons altın FED  başkanı Jerome Powell tarafından yapılacak olan bu akşam yapılacak olan açıklamalara odaklandı. 2 dev kurum gram altın için saat verdi. İşte gram altında flaş gelişme...

ABD'de ofislere dönenlerin sayısı yüzde 10'un altında!

ABD'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele sürecinde vaka sayılarının azalmasıyla normalleşme yolunda 2'nci aşamaya geçilen New York'ta ofislere dönen çalışan sayısı yüzde 10'un altında seyretti.

Altındağ’da 12 kilometre imarlı yol açıldı!

Altındağ Belediyesi, planlı şehirleşme ve ilçeye yeni yatırımların önünü açmak amacıyla, 12 kilometre imarlı yol açtı.

Yatay şehirleşme ile örnek yerleşim alanları kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, yatay şehirleşme ile örnek yerleşim alanları kurulacağını söyledi.

Dünyanın gündemi şehirleşme sorunu!

Yurt içinde yaşanan yavaşlamanın da etkileriyle Türk geliştiriciler son zamanlarda yurt dışında üretime ağırlık verirken, mimarlar ise global yapıya bürünüyor. Dünyanın gündeminde ise şehirleşme sorunu var...

Kocaeli'deki yapıların yüzde 99'u kontrol altında!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nda konuştu. Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki yapıların yüzde 70'i ruhsatsız ve plansızdı ama şimdi yüzde 99'u kontrolümüz altında" şeklinde konuştu.

Altındağ Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Altındağ Belediyesi, 2005 yılından bu yana “Ankara’nın Teksas’ı” olarak bilinen Çinçin Mahallesi’nde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdi. Gecekonduları temizlenen, yolları açılan mahallede Altındağ Belediyesi tesislerinin de hizmete girmesiyle, bölge bambaşka bir görünüme kavuştu.

Altındağ şehirleşme Haberi

Altındağ şehirleşme

Araç filosunu yeni iş makineleriyle güçlendiren Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde bulunan planlı şehirleşme için imarlı yol açım çalışmalarına devam ediyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; kentsel dönüşüm projelerin sürdüğü alanlar olmak üzere, Altındağ'da çalışmalara devam eden ekipler, 12 kilometre yeni imarlı yolları açtı. İmar yolu açımı tamamlandıktan sonra, yeni yolları asfaltsız bırakmayan Altındağ Belediyesi, engelli vatandaşlar için de uygun olacak şekilde kaldırım çalışmasına devam ediyor. 

Altındağ Belediyesi, yeni yol açım çalışmalarında imar yolu üzerinde kalan metruk yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, sağlık alanları, okulları, parkları ve yeni yolları ile planlı bir Altındağ oluşturmak istediklerini...