13 / 05 / 2024

Altındağ tesis açlışları

Altındağ tesis açlışları

Altındağ Belediyesi sosyal ve kentsel dönüşüm projeleriyle son bahara hızlı bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Yapımı tamamlanan tesislerin açılışı mütevazi törenlerle Eylül ve Ekim ayı boyunca yapılacak.

ABD'de ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı...

ABD'de ikinci el konut satışları, mart ayında yüzde 4,3 azalış ile beklentilerin altında seyretti. Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR), mart ayına ilişkin ikinci el konut satış verilerini duyurdu.

Altında makas açıldı, sosyal medyada yurt dışından alın paylaşımları arttı

Altın alım satımında ekranlardaki fiyat ile kuyumcular arasındaki fiyat açıldı. 1 gram altında 200 TL’yi bulan makas farkı piyasayı karıştırdı. Sosyal medyada yurt dışına gidenler altını oradan alsın paylaşımları yapılmaya başlandı, 1 gram altının yaklaşık 5 dolar daha ucuz olduğu belirtildi

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! 1 milyon liranın altında hangi otomobiller var?

Sıfır otomobil alacak vatandaşlar bu listeye bakmadan otomobil almasın. Çünkü, değeri 1 milyon liranın altında sadece 8 marka otomobil kaldığı kaydedildi. Hangi otomobil modelleri 1 milyon liranın altında satışa sunuluyor.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Toyota, yeni nesil tam elektrikli araçlarını 2026 yılında satışa çıkaracak!

Otomotiv devleri arasında yer alan Toyota, merakla beklenen yeni nesil tam elektrikli araçlarını ilk olarak 2026 yılında satışa çıkarmayı planlıyor.

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir!

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram Altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir! Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmalara karşı yatırımcıları uyarıyor. İşte ayrıntılar...

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

'Gram altında rekor daha görünmedi' diyen uzman isim asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş seçimden sonra rekor kıran altın fiyatları için '' Gram altında rekor daha görünmedi'' diyerek asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

ABD’li banka altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın

ABD’li banka Bank of America, altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın.

Altındağ tesis açlışları Haberi

Altındağ tesis açlışları

Altındağ Belediyesi sosyal ve kentsel dönüşüm projeleriyle son bahara hızlı bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Yapımı tamamlanan tesisleri mütevazi törenlerle açmayı planladıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Eylül ve Ekim ayı boyunca pek çok yeni tesisin Altındağlı vatandaşların hizmetine sunulacağını müjdeledi. Her hafta bir açılış Gördüğü yoğun ilgi üzerine ikincisi inşa edilen Kına Konağı, nezih ve konforlu oda nikahlarına ev sahipliği yapacak Nikah Konağı, 85 yıl önce yıkılan ve Hamamarkası'na yeniden yapılan Ankara'nın ilk ve tek Mevlevihanesi ile Altın Köy Açık Hava Müzesi, bu sonbaharda mütevazi törenlerle açılacak. Altındağ Belediyesi'nin açılış maratonu önümüzdeki yıl da hız kesmeyecek. İnşaatları büyük bir hızla devam eden tesislerin açılışları 2015 yılında gerçekleştirilecek. Alemdağ, Beşikkaya, Karapürçek ve Gültepe Mahallelerinde yapımları süren 4 yeni camii...