05 / 05 / 2024

altındağ yeni aile sağlığı merkezleri

altındağ yeni aile sağlığı merkezleri

Ankara Valiliği ile imzaladığı protokol çerçevesinde 20 aile sağlığı merkezi yapımı için çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, 2015 yılında 6 merkezin inşaatını tamamladı.

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

Gram altında her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş yeni alım fırsatını rakam vererek açıkladı!  

Altın 73 dolarlık değer kazanırken, gram altında her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı. İşte İslam Memiş'in o son dakika açıklamaları...

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

Acele eden kaybeder! Altında büyük atak geliyor: İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Aralık ayına işaret ederek yatırımcıları risk değerlendirmesine karşı tavsiyede bulundu. Altında yeni rekorları işaret eden Memiş, acele edenin de kaybedebileceğini ifade etti.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Altında yeni operasyon çekilecek! 1 gram bile altını olanlar acil! İslam Memiş ''sakın tuzağa düşmeyin'' diyerek uyardı!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında yeni operasyonun çekileceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

Sıfır otomobil satışlarında yeni dönem resmen başlıyor! Zamlara barkodlu tedbir

Sıfır otomobil satılarında yeni dönem için çalışmalara başlandı. Sağlık sisteminde ilaç barkodlarına benzer bir sistem ile sıfır araçlarda üretim halinden müşteriye ulaşana kadar tüm anlar, kontrol altına alınacak...

Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği sık sık merak ediliyor. Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

1 milyonun altında 19 otomobil modeli kaldı! 1 ay sonra yeni zam bekleniyor! 

En ucuz otomobil demek için neredeyse 1 milyon liraların geleceği günler oldukça yakın. Şu an 1 milyonun altında 19 otomobil modeli kalmışken, 1 ay sonra her bayi 1 milyoncu olabileceği gündeme geldi. 

Gram altında yeni rekor tarihi belli oldu! İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. 1 değil yarım gram altını dahi bulunanlar için beklenen haberi Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıkladı. Altın almak ya da bozdurmak isteyenler için kritik tarihi paylaştı. İşte tüm ayrıntılar...

altındağ yeni aile sağlığı merkezleri Haberi

altındağ yeni aile sağlığı merkezleri


Ankara Valiliği ile imzaladığı protokol çerçevesinde 20 aile sağlığı merkezi yapımı için çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, 2015 yılında 6 merkezin inşaatını tamamladı. Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri’nde yapımı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezleri, yeni yılda hizmete başlayacak.


Altındağ’a sağlıklı yatırım


Altındağlılar için her şeyin düşünüldüğü aile sağlığı merkezleri, özellikle yaşlılar ve çocuklar için ayrı bir öneme sahip… Mahalle sakinleri tarafından sabırsızlıkla beklenen merkezler, yapıldıkları mahallelerde hem sevinç hem de sağlık kaynağı oldular.


Kendi görevleri olmamasına rağmen, Altındağ’ın geleceği için önemli yatırımları hayata geçirdiklerini ve aile sağlığı merkezlerinin yapımını üstlendiklerini ifade eden Başkan Veysel Tiryaki “Bizim görevimiz değil demiyoruz. Altındağ’ın öncelikli ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.


Altındağ’da çok sayıda hastane olduğuna dikkati çeken Başkan Tiryaki, “Devlet hastanelerinin neredeyse tamamı...