25 / 08 / 2024

altındağ yeni huzurevi nerede

altındağ yeni huzurevi nerede

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gicik Huzurevi'nin açılışını yaptı. Bakan İslam, bakanlığın yaşlılara, çocuklara, yoksullara, kadınlara, şehit ve gazilere kol kanat gerdiğini belirtti...

Uzmanı açıkladı: Türkiye’de altın kültürü değişiyor! Altında yeni ayar dönemi…

Altında beklenen ralli başladı. Düğün mevsiminin başlamasıyla birlikte yatırımcıların yanı sıra vatandaşın da altına olan ilgisinin arttı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Türkiye’de altın kültürünün değiştiğini söyledi. İşte Türkiye’de yeni ayar dönemi.  

Uzmanlar açıkladı! Altında 2024 bitmeden yeni rekorlar gelecek!

ABD'de merakla beklenen enflasyon verisi beklentilerin altında açıklandı. Peki söz konusu bu veriler piyasaları nasıl etkileyecek? Uzmanlara göre 2024 bitmeden altında yeni rekorlar gelecek.

O şehir için yeni deprem uyarısı: 4 tarafı faylarla çevrili, ciddi deprem tehlikesi altında!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Malatya için deprem uyarısı yaptı. Bektaş Malatya'nın 4 tarafının faylarla çevrili olduğunu belirterek, ciddi deprem tehlikesi altında olduğunu söyledi.

Beklenen büyük İstanbul depremine ilişkin yeni açıklama: İlk önce altında fırın olan 3 bin 800 bina yıkılır! 

Uzmanlar İstanbul’da beklenen depreme dikkat çekerek, altında fırın olan 3.800 binaya karot testi yapılması gerektiğini söyledi. İşte o detaylar...

Amerika'da konut başlangıçları beklentilerin altında...

ABD'de yapımına başlanan yeni konut sayısı, nisan ayında yüzde 5,7 artış ile birlikte 1 milyon 360 bine yükselmesine karşın piyasa beklentilerinin altında kaldığı ifade edildi.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 

Altın ve para piayasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. Memiş, altın almak isteyenler için gram altında rakam verdi. 

Gram altında her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi! Bu tarihe dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki gerginliğe dikkat çekti ve yatırımcıların gözdesi gram altında temmuz ayında öngördüğü zirve için de rakam verdi.

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

Gram altında her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş yeni alım fırsatını rakam vererek açıkladı!  

Altın 73 dolarlık değer kazanırken, gram altında her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı. İşte İslam Memiş'in o son dakika açıklamaları...

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

Gram altında yeni rekor: 2 bin lirayı geçti! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları bugün yeni rekora imza attı. Ons altındaki yükseliş ve döviz kurlarındaki volatilitenin etkisiyle gram altın bugün 2 bin lirayı geçti. 

Gram altında yeni zirve! 

Altının ons fiyatı 6 ayın zirvesinde yatay hareket ederken, gram altın ve ons altın dolar kurundaki yükselişle yeni zirvesine ulaştı. Bugün gram altın ne kadar oldu? 28 Kasım gram altın fiyatı kaç lira? İşte 28 Kasım 2023 gram altın fiyatı...

altındağ yeni huzurevi nerede Haberi

altındağ yeni huzurevi nerede


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gicik Huzurevi'nin açılışını yaptı.


Gicik köyündeki altı katlı huzurevinin açılışına, Bakan İslam'ın yanı sıra Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çiftçi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik, Ankara Vali Yardımcısı Turan Atlamaz, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve vatandaşlar katıldı.


Bakan Ayşenur İslam, bakanlığın yaşlılara, çocuklara, yoksullara, kadınlara, şehit ve gazilere kol kanat geren bir müessese olduğunu belirtti.


İlk defa kendi iktidarları zamanında sosyal politikalar ve hizmetlerin bir bakanlığa kavuştuğunu ifade eden İslam, "Bu huzurevi gibi bakanlık çatısı altında pek çok müesseselerimiz var. Buralarda çocuklarımıza, yaşlılarımıza, muhtaçlarımıza değerli hizmetler vermeye çalışıyoruz, bütün bunları belediyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yapıyoruz" diye konuştu.


Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ile tanışıklıklarının eskiye...