07 / 05 / 2024

Altındağ yüzme havuzları

Altındağ yüzme havuzları

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!. Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesineyapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksinin açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Altın yükselişte! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 20 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Son zamanların en iyi yatırım aracı olan altında yükseliş devam ediyor. Rekor üzerine rekor kıran altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Önceki gün 3 bin 990 liradan kapanan altından, hızlı bir hamle geldi. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL?

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Yatırımcılar dikkat: Gram altında zikzak dönemi bitti! Altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir yatırımcıları tedirgin etmeye başladı. Sert yükselişten sonda düşüşe geçen gram altının seyri merakla takip ediliyor. Peki, gram altında yükseliş sürecek mi? İşte detaylar...

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Gram altında rekor sürüyor! 23 Haziran 2023 gram altın, çeyrek altın ne kadar? Bugünkü fiyatları duyanın yüreği hopladı!

Gram altında yükseliş devam ediyor. Haftanın son işlem gününe rekor ile başlayan gram altın fiyatı en yüksek 1.608,64 TL en düşük ise 1.526,26 TL seviyesini gördü. Peki, gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatı ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları nereye gidiyor? Altında yükseliş sürecek mi? Uzmanlar yanıtladı

Küresel piyasalardaki belirsizlikler nedeniyle altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Peki, bu yükseliş daha ne kadar devam edecek? Küresel piyasalardaki bazı risklere dikkat çeken uzmanlar, altında 2023 tahminlerini açıkladı.

Gram altın ve çeyrek altında yükseliş start aldı! Altını olanlar havalara uçacak! 22 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken milyonlarca vatandaş bugün altın ne kadar oldu? sorusuna yanıt arıyor. Peki, bugün gram, çeyrek, tam altın ne kadar, kaç TL? İşte detaylar... 

Altında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! 29 Aralık 2022 altın fiyatları

Altının gramı bin TL'nin üzerindeki konumunu sağlamlaştırırken, ons altın da bin 800 doların üzerinde seyrediyor. Altın fiyatlarında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Altında yüzde 50 indirim! Patlama yaşanıyor

Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler yapıldı.

Altında yüzde 50 indirim! Almayan kaybeder

2022 yılının son günlerini yaşadığımız bu günlerde birçok sektörde büyük indirimler var. Bu sektörlerden biri de altın ve pırlanta sektörü. Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler gerçekleştirildi.

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube hesabından paylaştığı 'İki müjde' başlıklı videosunda gram altında yükseliş beklentisini tarih vererek açıkladı. İslam Memiş'in 7 Aralık için de ayrıca bir 'müjde' verdi.

Altındağ yüzme havuzları Haberi

Altındağ yüzme havuzları

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki'nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Tıirkel ve AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. 

"Altındağ hak ettiği kıymeti bulana kadar gece gündüz çalışacağız" Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı konuşmada,bu tür mütevazı açılışları sadece seçim dönemlerinde değil her zaman gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. 15 günde bir açılış gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Tiryaki, "Biz sözle değil, eserlerimizle konuşuyoruz. Altındağlılar bıınıı çok iyi biliyor." dedi. 

Altındağ hak ettiği kıymeti bulana kadar çalışmayı sürdüreceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tiryaki, "Doğru yoldan ayrılmadan, doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu. Başkan Tiryaki, güzel bir gelecek inşa etmek...