03 / 05 / 2024

Altındağa yeni lise geliyor

Altındağa yeni lise geliyor

Altındağ'a 11 anaokulu, 16 Gençlik Merkezi kazandıran Altındağ Belediyesi, Altındağ'a yeni bir okul için kolları sıvadı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki okulun 32 derslikli bir lise olacağını söyledi.

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

Gram altında her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş yeni alım fırsatını rakam vererek açıkladı!  

Altın 73 dolarlık değer kazanırken, gram altında her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı. İşte İslam Memiş'in o son dakika açıklamaları...

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Altında yeni operasyon çekilecek! 1 gram bile altını olanlar acil! İslam Memiş ''sakın tuzağa düşmeyin'' diyerek uyardı!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında yeni operasyonun çekileceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

Altın yorumları ile piyasaları sallayan Altının efendisi İslam Memiş, Ağustos ayı için altının geleceği seviyeyi açıkladı. İşte altında dört gözle beklenen o seviyesi...

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altında sert düşüşler bekliyorum diyen İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''altında yeni düşüşler bekliyorum'' diyerek yeni trendi açıkladı. Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altında yeni hedef belli oldu! İslam Memiş ilk kez açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında beklenen yeni hedefi paylaşarak yatırımcılara uyarı yaptı. Memiş, altında ve gümüşte geri çekilmelerin olabileceğini söyledi.

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!

Gram altında yeni rakam belli oldu! İslam Memiş son noktayı koydu! Artık bu rakamı konuşacağız!

Altını bilen adam İslam Memiş gram altında dün görülen 1.300 TL seviyesinden sonra 'artık bu rakamı konuşacağız'' diyerek yeni rakamı açıkladı.

Altındağa yeni lise geliyor Haberi

Altındağa yeni lise geliyor


Altındağ'a 11 anaokulu, 16 Gençlik Merkezi kazandıran Altındağ Belediyesi, Altındağ'a yeni bir okul için kolları sıvadı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki okulun 32 derslikli bir lise olacağını söyledi. Önümüzdeki yıl içinde tamamlanacak okul için toplam 9 milyon TL kaynak harcanacağını belirten Başkan Tiryaki "Daha önce 11 anaokulu yapıp Milli Eğitim Bakanlığı'na devrettik. Anaokullarımız Altındağ'da önemli bir eksikliği giderdi. Şimdi de ilçemize bir lise kazandırıyoruz. Okul yapmak belediyelerin görevi olmamasına rağmen, biz Altındağ'ın tüm ihtiyaçlarını asli görevimiz olarak görüyoruz. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi eğitim almalarını çok önemsiyorum. Yeni okulumuzda yetişecek çocuklarımıza da şimdiden başarılar diliyorum"...