22 / 05 / 2024

Altınhas Holding konut projeleri

Altınhas Holding konut projeleri

Altınhas Holding, uzun süredir girmeyi planladığı gayrimenkul sektörüne İş Bankası iştirakleriyle ortak şirket kurarak start verdi. İş Altınhas şirketini kuran ortaklık Ömerli'de 'Kasaba'nın 3'üncü etabını yapacak.

BESA Holding konut stokuna çözüm sunmak için kolları sıvadı! Ankara'ya 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerin azalmasıyla ev fiyatları hızla yükseldi. Kiralık konut stokunun azalması ise kira fiyatlarının artmasına neden oldu. BESA Holding konut stokuna can suyu olacak yeni projeler için kolları sıvadı. 

Bera Holding konut üretmeye devam edecek!

Bera Holding, 30 yılı aşkın sürede 3,5 milyon metrekare üzerinde inşaat alanı ve 10 binin üzerinde konut üretimi yaptık. Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, holdingin gelecek dönem planlarını paylaştı.

İş GYO Çekmeköy'deki arsasını 14.7 milyon TL'ye sattı!

İş GYO'nun Çekmeköy'de 15 bin 313 metrekare alana sahip arsadaki Altınhas Holding Anonim Şirketi'ne ait yüzde 67,2 oranındaki mülkiyet payının 14 milyon 785 bin TL üzerinden satın alınmasına karar verildi.

Hangi bankalar konut kredisi faizlerini yüzde 2’nin altına indirdi?

Bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş hareketi bu haftada devam ediyor. Hangi bankalar konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin altına indirdi. Konut kredisi faiz oranları yüzde 2’nin altında olan bankaları Kredi Pazarı listeledi...

1,7’nin altında faizle konut kredisi veren bankalar!

Güncel olarak dokuz banka konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.7’nin altına çekti. En düşük kampanyalı konut kredisi faiz oranı yüzde 1.49’dan başlıyor...

Akbank'tan 2019'da altıncı konut kredisi indirimi!

Akbank konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka 2019’da altıncı kez konut kredisi faiz indirimine giderek en çok sayıda indirim uygulayan banka oldu...

Hangi bankaların konut kredisi faiz oranları yüzde 2’nin altında?

Ocak sonu itibariyle bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş ivmesi hızlandı. Güncel olarak yüzde 2’nin altında faizlerle konut kredisi kullandıran banka sayısı 10’a çıktı. 

Altınbaş Holding GYO kuracak!

Altınbaş Holding mülkiyetindeki arsaların tamamı İstanbul’da. Ali Altınbaş’ın değerinin 300 milyon dolar olarak hesapladığı bu portföy Mahmutbey, Şişli ve Silivri bölgelerinde yoğunlaşmış durumda. Altınbaş, “Bunları ayırıp GYO kurmayı konuştuk. Dönem uygun olursa yapabiliriz" diyor..

400 bin TL'nin altındaki 9 konut projesi!

İstanbul'da markalı konut fiyatları lokasyon ve sosyal alanları ile ön plana çıkıyor. Peki markalı konutlarda fiyatlar ne kadar? İşte 400 bin TL'nin altındaki markalı 9 konut projesi...

İstanbul'da 700 bin TL altındaki 12 konut projesi!

İstanbul'da ucuz konut bulmanın zor olduğu bu dönemde bazı markalı konut projeleri uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte İstanbul'da 700 bin TL'nin altındaki bazı markalı konut projeleri...

Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları öğrenme!

Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları henüz belli olmadı. Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Altınbaş Holding, üniversite hastanesi için düğmeye bastı!

Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, “Bir süredir planladığımız üniversite hastanesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hastanemiz yaklaşık 300 yataklı olacak” dedi.

TOKİ Sivas Altınyayla 82 konut ihalesi 8 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Sivas İli Altınyayla İlçesi Aydın Mahallesi'nde hayata geçireceği 82 konut için ihale tarihi belirlendi.

Altınhas Holding konut projeleri Haberi

Altınhas Holding konut projeleri

Altınhas Holding, uzun süredir girmeyi planladığı gayrimenkul sektörüne İş Bankası iştirakleriyle ortak şirket kurarak start verdi. İş Altınhas şirketini kuran ortaklık Ömerli'de 'Kasaba'nın 3'üncü etabını yapacak.


105 metrekare bahçe 

İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanvekili İmam Altınbaş, bugüne kadar girdikleri hiç bir işte geçici olmadıklarını belirterek, gayrimenkulde de büyüme hedeflerinin olduğunu söyledi. İlk iki etapta yaşamın 2004'ten bu yana sürdüğü Kasaba'da 3'üncü etap konutlar 1 +1 -6+1 arasında. Toplam 156 konuttan 105 metrekare 1+1 'lerde fiyat 715 bin liradan başlıyor. 6+1 tipi en büyük villanın satış fiyatı ise 3,9 milyon lira. 


Yedi villa peşin satıldı

Şu ana kadar 42 villanın satışının tamamlandığı sitede 5+1 ve 4+'lerden 7 tanesi peşin fiyattan alıcı buldu. 10 alıcı banka kredisini tercih etti. 25 alıcı ise şirket bünyesindeki kredi...