18 / 05 / 2024

Altınkale İnşaat projeleri

Altınkale İnşaat projeleri

Yeşilbayır bölgesinde 25 dönüm alanda 38'i bahçe dubleks olmak üzere toplam 162 lüks konut yapacaklarını belirten Şirketin sahibi Hasan Çiçek, 'Yeşil Mahalle' projesinin yaklaşık 29 milyon TL'ye mal olacağını kaydetti...

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Moğolistan'ın ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerindeki bir ekip, depreme dayanıksız olan toplamda 60 bin konutu yüzde 99 uzlaşma oranıyla yenileyen Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak bilgi aldı. 

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Kuyumculardan yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Yatırımcılar altınlarını saklıyor! Böyle olunca da...

Altın fiyatlarında yükselişler devam ediyor. Yükselişler karşısında kuyumculardan yürekleri ağza getiren altın açıklaması geldi. Yatırımcılar altınlarını saklıyor. Böyle olunca da...

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Altınlarını satanlara kötü haber! Yerine koyarız devri bitti! İslam Memiş gram altın için yeni rakamı verdi

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram atın Kapalıçarşı fiyatı 1300 TL'yi geçerken İslam Memiş'ten ''Yerine koyarız devri bitti'' açıklaması geldi. Altınlarını satanlara kötü haber! İşte gram altında gelecek yeni seviye...

Altınkale İnşaat projeleri Haberi

Altınkale İnşaat projeleri

Antalya'da 'Yeşil Mahalle' kuruluyor. Yağmur sularının depolanacağı, enerjinin güneşten sağlanacağı, buharla otomobillerin temizleneceği mahalleyi Altınkale İnşaat yapacak. Şirketin sahibi Hasan Çiçek, bu mahalleyi kurmak için Uluslararası Sertifikasyon Kuruluşu'na başvurduklarım söyledi. 


Yeşilbayır bölgesinde 25 dönüm alanda 38'i bahçe dubleks olmak üzere toplam 162 lüks konut yapacaklarını belirten Çiçek, 'Yeşil Mahalle' projesinin yaklaşık 29 milyon TL'ye mal olacağını kaydetti. 


Yeşil Mahalle'deki ortak kullanım alanlarının elektrik enerjisini 3 bin 800 metrekare alanda kurulacak güneş panellerinden elde edileceğini anlatan Çiçek, şöyle devam etti: "Atık suyumuzu rehabilite edip tekrar değerlendireceğiz. Yağmur sularmı depolayacağız. Üstün yalıtım hesaplarımız var. Isıtma ve soğutmada olağanüstü verim alacağız. 


Çevreci özellikleri nedeniyle Türkiye'de bir ilk olacak. Kulüp yönetim sistemiyle döner sermaye ile işletilen outlet uygulaması yapılacak. Şehir kulübü olarak düşünürsek, Altınkale Premium Life...