30 / 04 / 2024

Altınok Öz kentsel dönüşüm

Altınok Öz kentsel dönüşüm

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Kartal Mert Sitesi sakinleri Altınok Öz'le kentsel dönüşümü konuştu!

Mert Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bakan, site yönetiminden Metin Aygün, Muzaffer Yurter ve Gayrimenkul Danışmanı Metin Yıldız, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Altınok Öz: Yerinde dönüşümü en iyi yapan Kartal Belediyesi’dir!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye olarak 2015 yılını değerlendirdi. Öz, Kartal Belediyesi’nin iyi algılanan, takip edilen bir kurum olduğunun altını çizdi ve çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Altınok Öz: Kentsel dönüşümle 18 bin 445 kişiyi depremden kurtardık!

İSTANBUL'un planlı gelişen Kartal ilçesi yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi. Türkiye'nin önde gelen 5 gayrimenkul şirketi bir araya gelerek kurduğu 'Kartal Bölge Platformu' Kartal'daki projelerini dünyaya tanıtmak için toplantı düzenledi..

Altınok Öz: Deprem dönüşümün en güzel örneğidir!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ikinci "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm sempozyumunda Kartal'ın yerinde dönüşümünü anlattı. Başkan Altınok Öz, "Deprem dönüşümün en güzel örneğidir." dedi.

Altınok Öz dönüşüm toplantılarına devam ediyor!

Deprem riski altında bulunan binaların dönüşümü için, göreve geldiği 2009’dan bu yana sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altınok Öz, Seven Blokları Arçelik ve Kumlar Sitesi sakinleri ile buluştu.

Altınok Öz kentsel dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kentsel Dönüşüm Derneği ‘KENTDER’e, Kartal’daki Deprem Dönüşüm ve Yerinde Dönüşümü anlattı. Başkan Altınok Öz, Deprem Dönüşümü Türkiye’de en iyi yapan belediyenin Kartal Belediyesi olduğunu söyledi.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor!

Depreme en hazırlıklı ilçelerden biri Kartal ise bunda belediyenin deprem dönüşümü, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüme yönelik başlattığı çalışmaların büyük önemi var. Site ve mahalle toplantılarında sürekli çalışmalar ile ilgili halk bilgilendiriliyor..

Altınok Öz kimdir?

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz kimdir? Op. Dr. Altınok Öz ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Op. Dr. Altınok Öz, hangi işlere imza attı?

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Turgut Altınok: Türkiye’de kentsel dönüşümün fitilini biz ateşledik!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk" dedi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Başkent Ankara'da en yoğun gecekondulaşmanın yaşandığı Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Altınok Öz'den Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Kartal'da dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaş deprem tehlikesinden kurtarıldı!

Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Firuze Sitesi sakinleriyle, Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaşın deprem tehlikesinden kurtarıldığını söyledi...

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Altınok Öz, CHP heyetine yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

Altınok Öz kentsel dönüşüm Haberi

Altınok Öz kentsel dönüşüm

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın öncülüğünde kendisini ziyaret eden CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

 
Gerçekleştirilen sunumda, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Av. Perihan Sevim, Şehir Plancısı ve TAK Kartal’ın kurucusu Faruk Göksu, çok sayıda Gebze Belediyesi Meclis Üyesi, Kartal Belediyesi birim müdürleri ile sivil toplum örgütü üyeleri de yer aldı.

CHP Heyeti TAK Kartal’ı Dinledi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sunumdan önce CHP heyetini TAK (Tasarım Araştırma...