30 / 04 / 2024

altınordu altyapı yatırımları

altınordu altyapı yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Altınordu'nun altyapısı sil baştan!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin altyapısının yeniden inşa edileceği 101 kilometrelik altyapı yatırım projesinin çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Altınordu'ya dev altyapı yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, son 50 yıldır sağlıklı bir çalışmanın gerçekleştirilmediği, sadece yeni oluşan yerleşim birimlerine ek bağlantıların yapıldığı su ve kanalizasyon altyapısını baştan sona değiştiriyor.

Ordu Altınordu'nun altyapısı yenileniyor!

Altınordu ilçe merkezinin altyapısının yeniden inşa edileceği “101 Kilometrelik İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırım Projesi” kapsamında ilk kazma vuruldu.

Ordu Altınordu'nun altyapısı yenilenecek!

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’na katılan OSKİ Genel Müdürlüğü, hem Ordu ili genelindeki hem de Altınordu ilçesindeki faaliyetlerini Meclis üyeleriyle paylaştı.

Ordu'da sorunsuz altyapı için ilk kazma vuruluyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinin alt yapısının yeniden inşa edileceği dev proje için paydaş kurumların yöneticileri, OSKİ Genel Müdürlüğünde bir araya geldiler.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

altınordu altyapı yatırımları Haberi

altınordu altyapı yatırımları


Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı. Altınordu’daki tek ana kolektör hattına alternatif olarak yapılan yeni ana kolektör hattıyla 3 mahallenin kanalizasyon atıkları daha kısa mesafeden arıtma tesisine ulaşacak.

1930’lu yıllarda 18 bin nüfusa göre inşa edilen, geçici onarım ve eklemelerle günümüze kadar getirilen ancak artan nüfus nedeniyle ihtiyaca cevap veremez hâle gelen Altınordu ilçesinin altyapısı, sil baştan yenileniyor. Ordu’nun değişimi ve dönüşümüne yönelik projeleri tek tek hayata geçiren OSKİ Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçe merkezinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı yapımı kapsamında, Soya kavşağı mevkiinde ana kolektör hattı karayolu bağlantı çalışmalarına başladı.

TEK ANA KOLEKTÖR HATTI İHTİYACA CEVAP VEREMİYORDU

Altınordu’da devam eden 101 km’lik altyapı çalışmalarının son hızla devam ettiğini...