24 / 07 / 2024

altınordu konut fiyatları

altınordu konut fiyatları

Ordu-Giresun Havalimanı yaklaşık 7 ay önce açılarak hizmete girdi. Havalimanının inşa edildiği Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde havalimanı açılmadan önce 80-90 bin liradan satılan konutların fiyatı 160-180 bin liraya yükseldi.

Satılık konut fiyatlarındaki düşüş 2024'ün ilk 6 ayına damga vurdu! Konut almak için doğru zamandayız!

Endeksa, Türkiye genelinde konut piyasasındaki değer değişimlerine yönelik yarıyıl raporunu açıkladı. Satılık konut fiyatlarındaki reel düşüş trendi, 2024’ün ilk altı ayına damgasını vurdu. 

Son iki yılda konut fiyatları altın fiyatlarındaki yükselişin üzerinde gerçekleşti!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın ve konutun son iki yıldaki yükseliş rakamları ortaya çıktı. Verilere göre konut fiyatları altın fiyatlarındaki yükselişin üzerinde gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları, gram altın cinsinden uzun dönem ortalamasının altına geriledi!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu konut fiyatlarının gram altın cinsinden uzun dönem ortalamasının altına gerilediğini açıkladı. Peki ortalama konut birim fiyatı kaç gram altın oldu?

Çanakkale’de konut Fiyatları tavan yaptı! Son üç yıldaki artık yüzde 1000 oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Çanakkale’deki konut piyasasını mercek altına aldı. Çanakkale’de konut fiyatları Son 3 Yılda yüzde 1000 arttı.

Konut fiyatları düşse de satılmıyor! 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, konut fiyatlarında düşüş olsa da satış olmadığının altını çizdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Bodrum'da konut fiyatları Avrupa başkentlerinin 3 katına çıktı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da konut fiyatları Avrupa başkentlerinin 3 katına çıkarken hem yaşanan bu durum hem de altın vize yabancı yatırımcıları Avrupa'ya yöneltti.

Ev almak isteyenler dikkat! Konut fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?

İnşaat sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Bursa Grup İnşaat A.Ş. Koordinatörü Mustafa Andıç, konut fiyatlarının enflasyonun altında ilerlediğini söyleyerek, bu durumun bir süre daha devam edeceğini kaydetti.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları üretim maliyetlerinin altında!

Finans piyasaları, teknik ve temel analiz stratejisti Elit Finans, konut fiyatlarının üretim maliyetlerinin altında fiyatlandığını belirterek, ihtiyacı olanlar için konutun değerlendirilebilir seviyelerde olduğunu kaydetti.

Konutta orantısız artan fiyatlar geri çekiliyor! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek!  

Konut fiyatları geçtiğimiz 4 yılın ardından ilk kez, enflasyon altında kaldığını belirten Gayrimenkul PR, konutta orantısız artan fiyatların geri çekilmeye başladığını aktardı.

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Bu ilde konut fiyatları yüzde 130 arttı!

Eskişehir konut piyasasını mercek altına alan Eva Gayrimenkul Değerleme, Değerleme Uzmanı Fatih Doğan yaptığı açıklamada Eskişehir’de konut fiyatlarının son 1 senede yüzde 120-130 arttığını söyledi.

altınordu konut fiyatları Haberi

altınordu konut fiyatları

Türkiye'nin deniz üzerine dolguyla yapılan ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı yaklaşık 7 ay önce açılarak hizmete girdi. Havalimanının inşa edildiği Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde havalimanı açılmadan önce 80-90 bin liradan satılan konutların fiyatı 160-180 bin liraya yükseldi. 


Havalimanına 15 kilometre uzaklıkta olan Altınordu ilçe merkezinde de fiyatlar tavan yaptı. 150 metrekare daire fiyatı 150 bin liradan 200 bin bin liraya, metrekaresi 300 lira olan arsa fiyatları da 600 liraya çıktı. Yeni yapılan sıfır daireler ise deniz manzarasına göre 175 bin TL ile 350 bin TL arasında satılıyor. 


GURBETÇİLER YATIRIM AMAÇLI ARSA VE KONUT ALIYOR

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu dışında çeşitli kentlerde yaklaşık 2 milyon gurbetçi Ordulunun yaşadığını, havalimanının hizmete girmesinden sonra gurbetçilerin yatırım amaçlı kentten arsa ve konut satın...