29 / 04 / 2024

Altınordu yatırımları 2017

Altınordu yatırımları 2017

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ın da yer aldığı toplantıda Altınordu'nun yatırıma doyacağını söyledi.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

Urallar Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Urallar Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Altıntaş tarafından kuruldu. 

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Altınordu yatırımları 2017 Haberi

Altınordu yatırımları 2017

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ın da yer aldığı toplantıda Altınordu Belediye Meclis Üyelerine yatırımlar hakkında sunum yaptı. 2016 yılında yapılan yatırımlar ve bu yıl için planlanan projelerle ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, "Altınordu’ya bu zamana kadar 98 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Bu yıl da 166 milyon TL yatırım yapacağız. Tamamladığımız ve planladığımız projelerin toplam maliyeti 264 milyon TL olacak” dedi.

BOZTEPE YÜKSEKLİĞİNDE ASFALT DÖKÜYORUZ

Programın açılış konuşmasını yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2016’da şekillenen yatırımlar ile 2017 yılında yapılacak projelerle ilgili yapılan toplantıdan dolayı Başkan Enver Yılmaz’a ve Büyükşehir ekibine teşekkür etti.

2017 yılının huzurlu ve uyumlu bir çalışma...