15 / 05 / 2024

altyapı projeleri konferans

altyapı projeleri konferans

Türkiye'nin, 2023 hedeflerinin altyapısını oluşturmak amacıyla öngördüğü toplam büyüklüğü 250 milyar doları bulan altyapı projeleri ve finansman modelleri 4 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da düzenlenen konferansta masaya yatırılacak...

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Adil Karaismailoğlu 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na katıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kore Cumhuriyeti tarafından düzenlenen 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Toplantıda, bir marka olan müteahhitlik firmaları ile Koreli firmaların üçüncü ülkelerdeki yatırım projelerinde ortaklık yapmala

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

38. Amerikan-Türk Konferansı'nda inşaat ve altyapı sektörleri ele alındı!

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl ilk kez sanal ortamda gerçekleştirilen 38'inci Amerikan-Türk Konferansı kapsamında, "Dijital Ekonomi" ile "İnşaat ve Altyapı" panelleri de gerçekleştirildi.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Diyanet İşleri'nden TOKİ sosyal konut projeleri açıklaması!

Diyanet  İşleri Başkanı Erbaş katıldığı "Medeniyetimizde ve Kültürümüzde Aile" konferansında TOKİ sosyal konut projeleri hakkında sorulara cevap verdi...

İBB, iki uluslararası şirketle işbirliği için görüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için iki önemli yabancı şirketle üst düzey görüşmelere başladığı belirtildi.

altyapı projeleri konferans Haberi

altyapı projeleri konferans

Herdem Avukatlık'ın ev sahipliğinde Uluslararası Proje Finansmanı Derneği'nin (IPFA) bünyesinde 4 Aralık 2013 tarihinde, Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek "Türkiye Altyapı Sektöründe Yatırım Zorlukları ve Çözüm Yolları" konulu konferansta, Türkiye’deki altyapı yatırımlarına ilişkin fırsatlar ve riskler ile yeni proje finansmanı imkanları ele alınacak.



Son dönemde artan kamu-özel sektör işbirliği ile yürütülen projelerin yurtdışındaki yatırımcıların ilgisini Türkiye'ye daha çok çevirdiği bir dönemde düzenlenecek olan konferansa, Dünya Bankası ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan yetkililer ile Türkiye'de büyük çaplı projelerde yer almış firmaların temsilcileri katılacak.


“MARMARAY İLE BİRLİKTE PARA MUSLUKLARI DA AÇILDI”


Konferansa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Herdem Avukatlık Kurucu Ortağı Şafak Herdem, Marmaray Projesi'nin hayata geçirilmesiyle finansman sağlayan uluslararası yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin arttığına dikkat çekti.


Şafak Herdem, "Özellikle son yıllarda süregelen ekonomi politikaları ve Marmaray'ın hayata geçirilmesi...