05 / 05 / 2024

AMAC Aerospace Turkey atatürk havalimanı tesis

AMAC Aerospace Turkey atatürk havalimanı tesis

AMAC Aerospace Turkey’in, havacılık hizmetleri alanına yaptığı hızlı ve başarılı girişten sonra, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki tesisine, Dassault Falcon tarafından ‘Yetkili Servis Merkezi’ statüsü verildi...

Bodrum Havalimanı’na 15 milyon dolar yatırım!

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

3. havalimanı sektörü hareketlendirecek!

İsviçreli AMAC Aerospace kurucusu Kadri Muhiddin, 3. havalimanının devreye girmesiyle pazarın daha da hareketleneceğini belirtti...

İMSİAD, Cityscape Turkey'de incelemelerde bulundu!

İnşaat Müteahhitleri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Türkiye'de ilk kez İstanbul'da düzenlenen ve gayrimenkul yatırımın buluşma noktası olarak gösterilen CITYSCAPE TURKEY'de incelemelerde bulundu.

Cityscape Turkey 2017 Fuarı için çalışmalar şimdiden başladı!

Türkiye'de ilk kez yapılan Cityscape Fuarı, 23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Cityscape'i Türkiye'ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, emlakkulisi.com'a Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı değerlendirdi.

Cityscape Turkey'de Eston Şehir standını 1.400 kişi ziyaret etti!

Eston Şehir, Cityscape Turkey’de 3 günde 1400 kişi ağırladı. 1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi, dev maketi ve iddialı projesiyle Cityscape Turkey’e damgasını vuran Eston Şehir standında 3 günde 1400 kişi ağırlandı.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

DKY İnşaat Cityscape Turkey'de 28 milyon TL gelir elde etti!

DKY İnşaat Cityscape Turkey Fuarı'na 3 projeyle katıldı. Cityscape Turkey'de 25 daire satarak 28 milyon TL gelir elde eden DKY İnşaat fuardan olumlu sonuç aldıklarını belirtti.

Sur Yapı Cityscape Turkey'de 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı!

Cityscape Turkey Fuarı'nda Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile yerini alan Sur Yapı fuar boyunca 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı.

Ofton, Cityscape Turkey'de 5 milyon dolarlık satış bekliyor!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda Elysium konseptiyle ürettiği projeleriyle yer alan Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Pelin Kaya fuardan 5 milyon dolarlık satış beklediklerini açıkladı.

Cityscape Turkey en büyük lansman organizasyonu oldu!

24-25-26 Mart2016 tarihlerinde istanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Cityscape Turkey, 7 bin metrekarelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak fuarın tarihindeki en büyük lansman organizasyonu oldu.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti!

Gayrimenkul sektörünün küresel çapta en geniş kapsamlı organizasyonlarından Cityscape, İstanbul’daki ilk fuarında şov yaptı. Cityscape Turkey’i 3 günde 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey'de yerini aldı!

Aralık 2002'de Kayhan Çakanel'in kurduğu Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda katılımcı olarak yerini aldı. Kayhan Çakanel ile Efekta Mimarlık projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

Kuzu Grup’tan Cityscape Turkey’de 24 milyon dolarlık satış!

Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacak, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey geçtiğimiz gün başladı. Kuzu Grup, fuara SeaPearl Ataköy projesi ile katıldı

AMAC Aerospace Turkey atatürk havalimanı tesis Haberi

AMAC Aerospace Turkey atatürk havalimanı tesis

AMAC Aerospace Turkey’in, havacılık hizmetleri alanına yaptığı hızlı ve başarılı girişten sonra, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki tesisine, Dassault Falcon tarafından ‘Yetkili Servis Merkezi’ statüsü verildi.


İş jeti bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace Turkey, önemli bir başarıya imza attı. Bu sene içerisinde Falcon 900 ve Falcon 900EX EASy modelleri için EASA Part-145 onayı alan AMAC Aerospace Turkey’in, Falcon 2000 ve Falcon 2000EX EASy serisi için bakım onayını yaz aylarında ve Falcon 7X onayını ise yıl sonuna kadar alması öngörülüyor. 


Dassault Aviation tarafından Yetkili Servis Merkezi statüsü verilen AMAC Aerospace Turkey, dünyada yılın en önemli havacılık fuarlarından bir tanesi olarak kabul edilen Avrupa İşjeti Havacılık Konferansı ve Fuarı - EBACE 2014’te Yetkili Servis Merkezi (ASC) plaketini aldı. Yetkili Servis Merkezi (ASC) plaketi, Dassault...