03 / 05 / 2024

amasra kaymakamlığı

amasra kaymakamlığı

Amasra Kaymakamlığı, Amasra Belediyesi ve DSİ işbirliğiyle ilçeden geçen derelerde ıslah çalışmaları başladı. Toplamda 2 bin 100 metrelik alanda iş makinaları ile başlattığı temizlik çalışmaları devam ediyor.

1945 yılında şemsiye altında çalışan memurlara güzel haber gelmiş: Kaymakamlık binası yenilenecek!

1945 yılında Eminönü'ndeki Kaymakamlık binasının harap halde olması memurları zor durumda bırakmış. Memurlar yağmurlu havalarda bina içerisinde şemsiye ile çalışmak zorunda kalıyormuş.

Kaymakamlık sınavına giriş belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu

Kaymakamlık sınavı giriş yerleri açıklandı. 2023 ÖSYM Kaymakamlık sınavı giriş belgeleri sorgulama ekranından sınava girilecek yerler belirlendi. İşte haberin ayrıntıları...

Kaymakamlık sınavı 2023: ÖSYM kaymakamlık sınavı başvuru tarihi belli oldu! Son dakika...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 3 Aralık'ta yapılacak İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuru tarihi belli oldu. Peki 2023 kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilenler...

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

2023 Kaymakamlık sınavı ne zaman?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yılın Kaymakamlık Sınavı tarihini açıkladı. Yerlikaya, sınavla ilgili başvuru koşullarının yakında ilan edileceğini ifade ederken, adaylara çalışmalarına şimdiden başlamalarını önerdi. İşte sınavla ilgili son bilgiler haberin devamında... 

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de 3 arazi satacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Kaymakamlıklara kiracılar akın edecek! 700 ile 1500 TL arası ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi insanlara verilen sosyal destek ödemeleri kapsamında kira yardımlarının da yapılmaya başlandığını duyurdu. Bu duyurunun ardından kiracılar kaymakamlıklara akın edecek! Çünkü 700 ile 1500 TL ödeme yapılacak!

Çocuğu olanlara müjde! Kaymakamlık başlattı, PTT'den 1 yıl boyunca alabilirsiniz!

Kaymakamlık ’tan çocukları olanlara müjde! PTT üzerinden 1 yıl boyunda alınabilecek destek sunuluyor...

TOKİ’den Bartın Amasra’da ayda 2 bin 280 TL’ye!

TOKİ'nin Bartın Amasra projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Amasra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Amasra 2022 sosyal konut projesi...

Maçka Kaymakamlığı'ndan büyük fırsat! 24 adet gayrimenkul satışı yapılıyor!

Maçka Kaymakamlığı'ndan 24 adet taşınmaz ihale usulü ile satışa sunulacak. Taşınmazlar Ardıçlıyayla, Barışlı, Coşandere, Hamsiköy, Kaynarca, Köprüyanı mahallelerinde yer alıyor. İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Kaymakamlık müdüründen görülmemiş sahtecilik: Manukyan'ın dairelerini sahte belgelerle kiraladı!

Kaymakamlıkta müdür olan İkbal O. ile ilgili olarak 11 yıl önce hayatını kaybeden genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın İstanbul Şişli’de yer alan 3 dairesini sahte kontratla akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

amasra kaymakamlığı Haberi

amasra kaymakamlığı

Kış aylarında yağışların artması nedeniyle taşkın tehlikesi arz eden Horhor Deresi tünel inşaatından dolayı yağmur suları ile gelen toprak ve evsel atıklar nedeniyle yıl içerisinde tıkanma noktasına gelmişti. 


Amasra Kaymakamlığı, Amasra Belediyesi Fen İşleri Birimi ve 233. Şube Müdürlüğü ile birlikte koordineli çalışarak bu kapsamda Horhor, Kestaneli, Hisarönü ve Kayaaltı dere yataklarında toplamda 2 bin 100 metrelik alanda iş makinalanyla başlattığı temizlik çalışmaları devam ediyor. 


Ankara 24...