08 / 05 / 2024

amazon indirimi

amazon indirimi

Amazon.com.tr'nin yaz tatilinden dönen ve yeni öğretim yılına başlayan yaklaşık 19 milyon öğrenci için ‘Şehre ve okula dönüş kampanyası’ için son gün bugün. Son tarihin 19 Eylül olarak açıklandığı kampanya Lenovo, HP,  Samsung gibi elektronik makralarının yanı sıra Scricsk, Rotring ve Pelikan gibi k

İş Bankası'nda hesabı olanlara 200 TL Amazon indirimi verilecek! İşte detaylar!

İnternet üzerinden yapılan ticaret, günümüzde dünya ekonomisinin önemli bir bölümünü kaplamaktadır. Amazon gibi büyük bir e-ticaret şirketi ise Türkiye pazarındaki etkisini her geçen gün artırmaktadır.

Amazon'da efsane Kasım indirimleri başladı! Yüzde 77'ye varan indirimi duyan inanamadı! Hemen bu ürünlere bakın!

Milyonlarca kişi tarafından beklenen Efsane Kasım indirimleri pek çok online satış sitesinde olduğu gibi Amazon'da da başladı. Amazon'daki yüzde 77'ye varan indirimi duyanlar kulaklarına inanamadı... Hemen bakın...

Braun blender setinde 510 TL indirim! Acele edin yüzde 25 indirimi kaçırmayın! Braun 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Braun MultiQuick 7 El Blender Setinde Amazon. com’a özel indirim fırsatıyla 510 TL indirimi anında kazanın. Sınırlı sayıda üründe geçerli olan indirim için acele edin. Uygun fiyatla ihtiyacınız olan blender setini satın alın. İşte, Braun  MultiQuick 7 El Blender Seti 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Konuta KDV indirimi hem tüketiciye hem de üreticiye kazandıracak!

Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, konutta KDV indirimi ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Habip Arıkan: Konutta KDV indirimi sektöre umut ışığı oldu!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan konutta KDV indirimi ve diğer düzenlemelerle ilgili açıklama yaptı. İşte Arıkan'ın o açıklamaları...

Next Level Çayyolu’nda yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Pasifik, Next Level Çayyolu’nda ev sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 KDV indirimi uyguluyor. Next Level Çayyolu’nda 150 metrekarenin üzerindeki tüm büyük dairelerde 31 Mart 2017'ye kadar yüzde 8 KDV uygulanacak.

Tem Point'te lansman indirimi!

Ön satışların başladğı Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Tem Point'te lansman indirimi başladı.

Terme Amazon Tabiat Parkı gün yüzüne çıkarılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Terme Amazon Tabiat Parkı'ndaki eşsiz güzellik Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla gün yüzüne çıkarılıyor.

Isı yalıtımı yaptırana vergi indirimi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Gelir Vergisi Genel Tebliği ile ısı yalıtımı yaptırana vergi indirimi geldi..

Şehir Konakları peşin indirimi!

Konut ve ticari birimlerden meydana gelen Şehir Konakları projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. Şehir Konakları peşin indirimi ile fiyatlar 394 bin TL'den başlıyor.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı. Saf GYO kur indirimi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 10 KDV indirimi!

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 10 KDV indirimi ile satışlar yapılıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Faiz indirimi çağrısına piyasadan destek!

Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Faiz indirimi için Cumhurbaşkanımızın çok ciddi gayretleri var. Belirli bir noktaya gelindi. 'Yeterli mi' diyorsanız, yetmediğini düşünüyoruz. Devam etmesi lazım"

amazon indirimi Haberi

amazon indirimi

lk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören yaklaşık 19 milyon öğrencinin 2022 - 23 eğitim öğretim dönemi başlarken ebeveynler de yavrularının ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir alışveriş maratonuna girdi.

Amazon.com.tr'nin ebeveynlerin çocuklarının en iyi eğitimi alırken kaliteli malzemeleri daha uygun fiyatlarla karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla başlattığı “Şehre ve Okula Dönüş Kampanyası” 19 Eylül tarihine kadar devam ediyor.

Bitimine sadece 1 gün kalan kampanyada Amazon.com.tr müşterileri elektronikten gıdaya, ev ve gündelik yaşamdan evcil hayvan malzemelerine birçok farklı kategoriden binlerce ürüne cazip fiyatların yanı sıra, hızlı ve güvenli teslimat seçenekleriyle sahip olma imkânı buluyor.

Kampanya kapsamında 19 Eylül tarihine kadar indirimde olacak ürünler arasında Baseus Telefon malzemeleri, ASUS bilgisayar monitörleri, Remington ürün gamı ve Samsung Akıllı Telefonlar gibi şehre ve okula...