06 / 05 / 2024

Anadolu Çarşısı dükkan fiyatları

Anadolu Çarşısı dükkan fiyatları

Anadolu Çarşı görücüye çıktı. Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, bu projeyle hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti.

1952'de Kira Tasarısı Meclis'te! Konut kiralarına yüzde 50, dükkan kiralarına yüzde 150 zam!

1952 yılında Kira Tasarısı Meclis gündemine alınmıştır. Buna göre 1953'te konut kiralarına yüzde 50, dükkan kiralarına yüzde 150 zam gündeme gelmiş. 

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'da konut sayısı değişti! 478 adet konut ve 27 adet dükkan olacak! 

Emlak Konut GYO projelerinden Gölyaka İstanbul projesinde hem konut hem dükkan sayısı değişti. İşte o son dakika gelişmesi...

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracısının dükkanını yağmalattı! 2 milyonluk yatırım ortadan kayboldu!

Kiracı ve konut ve iş yeri sahipleri arasındaki kriz devam ediyor.Trabzon Forum'da kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracının dükkanı yağmalandı. 

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Dükkan kira sözleşmesi örneği 2022!

Kira sözleşmesi, taraflardan birinin taşınmazın kullanımını teslim ettiği, karşı tarafın da bunun karşılığında bir meblağ ödemeyi kabul ettiği sözleşmelere deniyor. Peki, dükkan kira sözleşmesi nasıl olmalı? Dükkan kira sözleşmesi örneği 2022...

Çarşamba Belediyesi 24 ay taksitle 27 ev ve dükkan satacak! Ev ya da iş yeri almak isteyenlere büyük fırsat!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 207 dükkanı kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anafartalar Çarşısı ve Ulus semtindeki toplam 207 dükkanı ihale usulü ile 3 yıl kiralayacak. İhaleye ilişkin bilgiler haberimiz de..

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Antalya Sahaf Çarşısı için geri sayım başladı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde hayata geçirilen içerisinde 21 ahşap dükkanın bulunduğu sahaf çarşısı yakında hizmete açılıyor.

Mısır Çarşısı esnafı evlerini tek tek satıyor!

Ramazan ayıyla beraber dış cephesinde canlılığın yaşandığı Mısır Çarşısı’nın içerisinde ise 113 esnaf yaşam savaşında. Dükkan başına 30 bin TL olan kiraları ödemekte zorlanan işletmeler, ayakta kalmak için evlerini satıyor.

Anadolu Çarşısı dükkan fiyatları Haberi

Anadolu Çarşısı dükkan fiyatları


Anka Yapı, İstanbul-Çayırova Bölgesi'nde ki yeni projesi Anadolu Çarşı'yı görücüye çıkardı. Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, bu projeyle hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti. Projede dairelerin 75 bin TL, dükkânların 90 bin TL'den başladığını söyleyen Temel, 48 ay vade ile ödeme kolaylığı sağlanacağını söyledi. Anadolu Çarşısı projesiyle esnafa değer veren projeler üretip sorunlarını anlamaya çalıştıklarını belirten Şaadet Temel, "Bizim için çözüme giden bir yol varsa, o da önce sorunu doğru teşhis etmekten geçti. Esnafımızın yaşadığı büyük sıkıntıları doğru bir şekilde ele alarak, onlarını yüzünü güldürecek projeler üretmeye karar verdik" dedi. Anadolu Çarşısı'nın E5-TEM arasındaki konumuyla Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB'a 5 dakika uzaklıkta olduğunu belirten Temel, çevresinde...