03 / 05 / 2024

Anadolu Efes Kulübü AND Gayrimenkul sponsor

Anadolu Efes Kulübü AND Gayrimenkul sponsor

Anadolu Efes Kulübü, Anadolu Grubu şirketlerinden AND Gayrimenkul ile iş birliği yaptı. Bir sezonluk yapılan anlaşmaya göre Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı maçlarda sırtında AND Gayrimenkul logolu forma giyecek.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı!

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Aracılar Kulübü'nden emlak danışmanlarına kesintisiz çalışma fırsatı!

Aracılar Kulübü, yurt çapında ekspertiz raporlu, uygun fiyatlı ve tek yetkili yüzlerce portföyü sayesinde emlak danışmanlarına gayrimenkul sunuyor...

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadı 5 yıldır atıl halde bekliyor! 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stat ihalesi 15 Haziran 2017’de 62 milyon lira bedelle ikinci kere ihale edilmişti. Vatandaşların imar planını şikayet etmesi üzerine ihale iptal edildi...

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için hazırlıklara başladı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, altyapı tesisi yapmayı planladıkları arazinin kendilerine tahsisi için ilk adımı attıklarını bildirdi...

Anadolu Efes Merter'deki arazisini 270 milyon TL'ye sattı!

Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş. İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde yer alan arsasını 270 milyon TL bedelle Nata Holding'e sattı...

Anadolu Efes Merter’deki arazisini Nata Holding'e sattı!

Anadolu Efes'in, İstanbul Merter'de yer alan arazisi 270 milyon TL'ye Nata Hoding'e satıldı. 2017 Nisan'da fabrikadaki üretim durdurulmuştu. 

Anadolu Efes Kulübü AND Gayrimenkul sponsor Haberi

Anadolu Efes Kulübü AND Gayrimenkul sponsor


Anadolu Efes Kulübü, Anadolu Grubu şirketlerinden AND Gayrimenkul ile iş birliği yaptı.


Ortaklıkla ilgili Grand Hyatt Otel'de düzenlenen basın toplantısına, Anadolu Efes Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta ve Anadolu Efes Basketbol Takımı Kaptanı Doğuş Balbay katıldı.


Bir sezonluk yapılan anlaşmaya göre Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı maçlarda sırtında AND Gayrimenkul logolu forma giyecek. Anlaşma kapsamında çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirilecek.


İş birliği ile ilgili açıklamada bulunan Alper Yılmaz, yeni ortaklarıyla basketbolseverlere, özellikle de çocuklara yönelik pek çok organizasyona imza atacaklarını belirterek, "THY Avrupa Ligi, Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası'nda mücadele edeceğimiz sezonda AND Gayrimenkul gibi bir markayla iş birliği içinde olmak, bize çok büyük mutluluk veriyor. Bu...