29 / 04 / 2024

anadolu gayrimenkul Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi toplantısı

anadolu gayrimenkul Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi toplantısı

Anadolu Gayrimenkul ve İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi işbirliği ile hazırlanan Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi toplantısı 19 Mart'ta yapılacak.

Geleceğin Ofisi: Ofisin Geleceği toplantısı 19 Mart'ta!

Araştırmanın sonuçları, 19 Mart 2015 tarihinde İTÜ Taşkışla Binası’nda düzenlenecek “Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi” başlıklı toplantıda, farklı sektörlerden uzmanların da değerlendirmeleri ile kamuoyuna açıklanacak.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelik tarafından kuruldu.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Ataşehir'de 24.7 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul Ataşehir'de yer alan ofisi 24 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çengelköy'de 40.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 yalı dairesi!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, 842 ada 30 parselde yer alan 2 yalı dairesini 40 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Sancaktepe'de 28.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Sancaktepe'de yer alan arsa ve binaları 28 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ümraniye'de 28.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yukarıdudullu Adalı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 723 bin TL'ye icradan satıyor... 

Pendik'te 25 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Pendik Kaynarca'da yer alan arsayı 25 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Salacak'ta 10 milyon TL'ye icradan satılık köşk hissesi!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul İcra Dairesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Salacak Mahallesi, 353 ada 32 parselde yer alan bahçeli kargir apartman nitelikli 5 katlı köşkün 1/2 hissesini 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

anadolu gayrimenkul Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi toplantısı Haberi

anadolu gayrimenkul Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi toplantısı

Anadolu Gayrimenkul ve İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi işbirliği ile hazırlanan; Ofis sektörünün mevcut durumu ile ofis yatırımındaki tercihler ve gelecek trendlerinin incelendiği araştırmanın konuşulacağı “Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi” toplantısı 19 Mart 2015 tarihinde İTÜ Taşkışla Binası'nda...