01 / 05 / 2024

Anadolu Grubu yeni şirket mi kurdu

Anadolu Grubu yeni şirket mi kurdu

Anadolu Grubu'nun patronu Tuncay Özilhan, 30 milyon TL sermaye ile yeni bir gayrimenkul şirketi kurdu. Şirketin adı Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. olarak belirlendi.

Togg’un ortağı yeni elektrikli ticari modelini tanıttı!

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg)’un  ortaklarından biri olan Anadolu Grubu'nun otomotiv markası olan AOS tarafından geliştirilen ve özellikleri itibariyle ticari sınıfı hedef alan BIG.e tanıtıldı.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Akfen GYO'dan 66 bin 196 adetlik yeni pay alımı!

Akfen GYO, 4,04 TL'den tahsisli olarak ihraç edilecek 59 milyon 66 bin 196 adet B grubu yeni paylarla ilgili olarak SPK'nın 7 Ocak 2021 tarihli onayladığı ihraç belgesi yayınlandı. 

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

Tuna Şirketler Grubu, yeni inşaat projeleri için yer arayışında!

Türkiye'de ofis mobilyalarında en büyük 3 şirketten biri olan Tuna Ofis, üretiminin yüzde 80'ini yurt içine yüzde 20'sini de yurt dışına satıyor.

FİBA Grubu'ndan koronavirüsle mücadeleye 12 milyon liralık destek!

FİBA Grubu, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmalar kapsamında 12 milyon TL'lik destek verdi.

Anadolu Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 30 milyon lira destek!

Anadolu Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 30 milyon lira bağışladığını açıkladı.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 255 milyon TL'lik yatırım! 

Banu Evleri Ispartakule projelerini zamanında teslim eden Hasanoğlu Şirketler Grubu yeni projelerine devam ediyor. Şirket, 255 milyon TL'lik yatırımla Ispartakule ve Bahçekent'te dört yeni proje hazırlanıyor. 

Anadolu Grubu yeni şirket mi kurdu Haberi

Anadolu Grubu yeni şirket mi kurdu

Anadolu Grubu'nun birçok fabrikası Kartal'da bulunuyordu. Bu bölge Holdingin merkez üssü konumundaydı. Burası şehir merkezi haline gelince fabrikalar bir bir bölgeden taşınmaya başlandı. Önce holding merkezi ve grup şirketlerinin yönetim ofisleri Ümraniye Tepeüstü'ndeki Buyaka E Blok'a taşındı.


Bu bloğun tamamında Anadolu Grubu şirketleri bulunuyor. Kartal bölgesinde bulunan fabrikalar ise Çayırova, +Şekerpınar gibi sanayi bölgelerine kaydırıldı. Adel Kalemcilik'in Kartal'da kentsel dönüşüm bölgesi içinde 16 dönümlük bir arazisi bulunuyor. Aynı araziye bitişik yerde Anadolu Efes'in de bir yeri var. iki arazinin toplamı 35 dönümü geçiyor. Yine aynı bölgede Anadolu Isuzu'ya ait 50 dönümlük bir arazi daha bulunuyor. Anadolu Isuzu da bu arazi üzerindeki fabrikasını Şekerpınar'a taşıdı. Adel Kalemcilik ise geçen ay Çay rova'daki yeni binası nda faaliyete başladı.


Boşalan bu fabrika binalarının bulunduğu...