01 / 05 / 2024

Anadolu Otoyolu yenileme

Anadolu Otoyolu yenileme

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun güzergahı ve fiyat bilgisi!

Kuzey Marmara Otoyolu güzergah bilgileri ve ücretlendirme durumu, pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Yıl sonuna kadar tüm etapları tamamlanacak olan Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı, böylece Anadolu Yakası'ndan başlayıp Avrupa Yakası'nda Silivri'ye kadar devam edecek. İşte,, Kuzey Ma

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Kuzey Marmara Otoyolu imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Avrupa ve Anadolu Yakasının Bir Kısmında Erişime Kontrollü Yollar ve Bağlantılarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli  nazım ve uygulama imar planı askıda...

Çekmeköy konut piyasasında ikinci bahar yaşanıyor!

Anadolu yakasının yıldızı Çekmeköy, metro hattı ve Kuzey Anadolu Otoyolu projesiyle ikinci baharını yaşıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 51'i tamamlandı!

Anadolu'dan Trakya'ya geçecek araçları, İstanbul trafiğine girmekten kurtaracak olan 115 km'lik Kuzey Marmara Otoyolu'nun yarıdan fazlası bitti. 7 binden fazla işçi proje için aralıksız çalışıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum ne?

Anadolu'dan Trakya'ya geçecek araçları, İstanbul trafiğine girmekten kurtaracak olan 115 km'lik Kuzey Marmara Otoyolu'nun yarıdan fazlası bitti. 7 binden fazla işçi, Boğaz köprülerindeki trafiği de rahatlatacak olan proje için aralıksız çalışıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu ve Avrupa kesimleri ihaleye çıktı!

İstanbul Üçüncü Boğaz Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün de dahil olduğu Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kurtköy - Akyazı ve Kınalı - Odayeri kesimi toplam 50 milyon TL geçici teminat tutarı bedeli ile ihaleye çıkarıldı.

Beykoz Belediyesi, Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddeleri'ni yeniliyor!

Beykoz Belediyesi, Çubuklu Mahallesi Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddelerinde kaldırım yenileme çalışmaları yürütüyor. İlçede bu yıl 25 bin metrekare parke taşı döşenmesi planlanıyor. Kavacık’tan başlayan çalışmalar diğer mahallelerde de devam ediyor.

Anadolu Otoyolu yenileme Haberi

Anadolu Otoyolu yenileme

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle bugünden itibaren 36 gün süreyle 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılmış olacak.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünce Körfez-Gümüşova Kavşağı arası otoyol ve bağlantı yollarında üstyapı iyileştirmesi ve büyük onarım inşaatı kapsamında İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arasındaki bölümde üstyapı onarım ve yenileme çalışması yapılacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çalışmalar nedeniyle Anadolu Otoyolu İzmit-Adapazarı yönü trafiğe kapatılacak. Trafik akışı İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 karayoluna yönlendirilecek, Adapazarı Gişeler'den tekrar otoyola katılım sağlanmış olacak. Bugün saat 21.00'de başlayacak çalışma, 9 Ağustos Cuma günü saat 06.00'da tamamlanmış olacak. Söz konusu kesimde saat 21.00'de trafiğe kapatılacak otoyol, saat 06.00'da tekrar açılacak.  Ayrıca yapılacak çalışmalarda trafik düzenlemeleri, sınav ve bayram günleri...