02 / 10 / 2024

Anadolu Sigorta binası

Anadolu Sigorta binası

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

İş Bankası belinizi büken vergilere ortak oluyor! MTV Ödemenizde indirim kampanyası sunuyor!

Vergilerin bel büktüğü günümüzde İş bankası aracılığı ile Maximum Kart’ınızla yada Anadolu Sigorta Birleşik Kasko Sigortası’nda Yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Kmapnyanın detaylarını öğrenmek için haberimizi okuyun.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye binası yıkılıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin dahiliye binasında yıkım çalışmaları başladı.

Tuzla'da 33.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, 1344 Parsel, Orhanlı Mahalle, Kazanocaklar Mevkiide yer alan fabrika binası ve arsasını 33 milyon 127 bin 592 TL'ye satıyor...

Mehmet Şencan: Zorunlu Deprem Sigortası ihmal edilmemeli!

Koronavirüs salgını sürecinde Marmara depremi geri planda kaldı. Salgınla depremin unutulmaması gerektiğini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Şencan, deprem sigortasının ihmal edilmemesine dikkat çekti...

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Altunizade Doğa Koleji binası 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Üsküdar İlçe, Altunizade Mahallesi 1139 Ada 16 Parselde yer alan Doğa Koleji binasını 93 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

TMSF, Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binası ve arsasını satışa çıkardı.

Alternatifbank'ın Şişli'deki eski binası 62 milyon TL'ye satıldı!

AG Anadolu Grubu Holding, Alternatifbank'ın Şişli'deki eski genel müdürlük binasını  62 milyon TL peşin satış bedeli karşılığı Karadeniz Örme Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'ne sattı...

Fi Yapı mağdurlarından TMSF binası önünde eylem!

Sıcak bir yuva hayali kurarak aldıkları evlerine kavuşamayan Fi Yapı mağdurları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Şişli binası önünde eylem yaptı.

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Anadolu Sigorta binası Haberi

Anadolu Sigorta binası

Renovasyon çalışmaları kapsamında; modern mimari tasarım yaklaşımıyla gerçekleştirilen mekan örgütlenmeleri ile mevcut hizmet binasına ilave yaklaşık 4.000 m2’lik yeni ofis, arşiv ve sosyal alanlar oluşturuldu. İş sağlığı ve güvenliği kriterlerine uygun tasarlanan mekanlar, son teknoloji elektro-mekanik sistemlerle donatıldı. Ayrıca, dış bahçe mobilyası ve peyzaj mimarisi ile donatılmış 170 m2 büyüklüğündeki teras alanı da çalışanların sosyal alan olarak değerlendireceği bir mekâna dönüştürüldü.


Sigorta sektörünün öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, Aralık 2013’ten itibaren kullandığı çevre dostu yeni Genel Müdürlük binasının ofis ve sosyal alanlarını çok daha verimli, güvenli ve keyifli hale getirmeye ve büyütmeye devam ediyor. Anadolu Sigorta, yaklaşık 900 çalışanının bulunduğu Kavacık’taki Genel Müdürlük binasındaki son düzenlemeleri tamamladı.


Yeni Genel Müdürlük binasında, dört ay süren tasarım, tadilat ve dekorasyon çalışmaları neticesinde çalışanlar ve...