18 / 05 / 2024

anadolu turizm küçük oteller

anadolu turizm küçük oteller

Türkiye Küçük Oteller Derneği (Türkoder) Başkanı Ömer Faruk Boyacı, "Küçük oteller teşvik edilip gelişirse Anadolu'daki turizm hareketi de şahlanır" diye konuştu..

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Adnan Demirel tarafından kuruldu.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den İstanbul'a 3 yeni okul!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi 40 Derslikli Vefa Poyraz Anadolu Lisesi, Küçükçekmece İlçesi 32 Derslikli Gültepe Okulu ve Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Kuzey Anadolu fay kırığı gezisi tepki çekti!

Jeofizik profesörü Övgün Ahmet Ercan'ın, yarın düzenleyeceği gezide Kuzey Anadolu Kırığı görülebilecek. Ahmet Ercan'ın düzenlediği bu gezi, deprem uzmanları tarafından yorumlandı...

Pak Anadolu Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Anadolu Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Usman Alı ve Rizwan Bin İmtiaz ortaklığında kuruldu. 

Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi yapılacak!

MGF İnşaat Turizm A.Ş ve Yalova İl Özel İdaresi tarafından Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek. 650 iş gününde tamamlanacak külliye için 30 milyon TL harcanacak.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

anadolu turizm küçük oteller Haberi

anadolu turizm küçük oteller

Türkoder Başkanı Boyacı, "Küçük oteller teşvik edilip gelişirse Anadolu'daki turizm hareketi de şahlanır" diye konuştu

Son dönemde Anadolu'ya hızla yayılan turizm hareketi, küçük otelleri de canlandırdı. İki yıl önce Sirkeci Mansion otelin sahibi Ömer Faruk Boyacı'nın başkanlığında kurulan Türkiye Küçük Oteller Derneği (Türkoder), Anadolu'da artan turizm hareketliliğini şahlandırmayı hedefliyor. Türkoder Başkanı Ömer Faruk Boyacı, Türkiye'de fabrikasyon bir turizm yapısı olduğunu ve bunun bilgi toplumu otellerine dönüşmesi gerektiğini söyledi. Boyacı, "Dünyada turizm trendi değişiyor. İnsanlar gittikleri yerin dokusunu, kültürünü ve geleneğini yaşamak istiyor. Bunu uluslararası zincir otellerle sağlamak mümkün değil" dedi. Anadolu'da köklü bir kültürün olduğunu ve bunu ancak küçük otellerin yansıtabileceğini vurgulayan Boyacı, "Küçük oteller sokağın nabzını tutar. Bunlar teşvik edilip gelişirse Anadolu'daki turizm hareketi de şahlanır. Bunun örneklerini Kapadokya,...