24 / 07 / 2024

Anahtar ve priz sektörü

Anahtar ve priz sektörü

Günsan, 2016 ’da da elektrikçilere eğitim ve uzmanlık konularında artı değer yaratmak amacıyla çalışmalarına devam etti. Elektrikçilere, topraklama, kablolama ve kaçak akım koruması gibi teknik konularda eğitim verdi.

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

Anahtar teslim fiyatı açıklandı! SEAT Tarraco 2023 model ne kadar? İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

Anahtar teslim fiyatı açıklanan SEAT Tarraco 2022 ve 2023 modelleri ne kadar? İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

Elon Musk'tan başarılı olmanın 6 gizli anahtarı!

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, daha 12 yaşında video oyunları geliştirmeye başladı. Erken yaşta bilgisayar ve girişimcilik dünyasına adım atan Elon Musk, başarılı olmanın 6 gizli anahtarını verdi. İşte ayrıntılar...

Elbi Elektrik TOKİ İlk Evim İlk İşim’e elektrik verecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ (Toplu Konut İdaresi) eli ile gerçekleştirilen projelerinin, anahtar priz ürünlerinde tercihi ve gözde markası Elbi Elektrik, projelerine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega projesinde anahtar teslimlerine söz verilen tarihte start verildi. 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanı yapılan projeye yatırım yapanlar dolar ve Euro’dan çok daha fazla getiri sağladı...

Kiracı anahtar teslim tutanağı örneği 2022!

Kiracı ve mal sahibi kiralama döneminin başında sözleşme imzaladığı gibi, sözleşme sonunda da teslim tutanağı imzalayabiliyor. İşte kiracı anahtar teslim tutanağı örneği 2022...

Elazığ'da deprem konutlarının anahtar teslim tarihi belli oldu!

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinde inşa edilen deprem konutlarında anahtar teslim tarihi belli oldu.

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Kayseri Kocasinan’daki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Anahtar ve priz sektörü Haberi

Anahtar ve priz sektörü

Anahtar ve priz sektörünün önde gelen markalarından Günsan, 2016 ’da da elektrikçilere eğitim ve uzmanlık konularında artı değer yaratmak amacıyla çalışmalarına devam etti. Elektrikçilere, topraklama, kablolama ve kaçak akım koruması gibi teknik konularda eğitim verdi.


Son olarak İstanbul ve Mersin’de düzenlenen programda elektrikçiler, topraklama, kablolama ve kaçak akım koruması gibi teknik konularda uygulama yapma imkânı buldu.  Eğitimde ayrıca elektrik tesisat ve kontrol sistemlerine ait birçok ürünün kurulum ve montajını gerçekleştiren elektrikçiler, montajın püf noktaları ve montaj yaptıkları yaşam alanlarının güvenlik seviyesi hakkında da bilgi sahibi oldu. 


Elektrik Tesisat ve Kontrol Sistemleri çözümleri hakkında bilgilendirilen elektrikçiler, eğitimin sonunda düzenlenen montaj yarışmasına katılarak ‘en hızlı’ montajı gerçekleştirmek için yarıştı. Yarışta dereceye girenler ödüllendirildi.


Seminer sonunda katılımcılara, mesleki hayatlarında kullanabilecekleri avometre hediye...