09 / 09 / 2024

Anakara\'da yarış pisti yapılacak

Anakara\'da yarış pisti yapılacak

Ankara'ya çok amaçlı uluslararası organizasyonların yapılabileceği yarış pisti yapımı için Büyükşehir
belediye meclisi onay verdi

17 milyon emeklinin yarısından fazlası asgari ücretin altında maaş alıyor! Vatandaş emekli sayısını çok buluyor...

Emeklilerin gözü kulağı gelecek zam haberine çevrildi. Ekonomist Şenol Babuşçu sosyal medya hesabından Türkiye’de 17 milyon emekli olduğunu bunlarında da yarısından fazlasının asgari ücretin altında aldığını belirtti. Vatandaşlardan bazıları emekli sayısını çok bulurken bazıları da maaşları az buldu

Son Dakika! İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında yarın Şişli'de Hrant Dink'in ölümünün 16. yıl dönümü nedeni ile yapılacak anma programları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Valilik uyardı, İstanbul 'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki hangi yollar kapalı?

İstanbul Valiliği AK Parti İl Başkanlığınca yapılan açıklamaya göre yarın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan "Büyük Filistin Mitingi" nedeni ile bazı önlemler alındı. Bu önlemler arasında yarın Avrupa yakasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte trafiğe kapatılacak yollar...

Atasayanlar 9'da yarısı peşin, yarısı teslime kadar taksit imkanıyla satış başladı! 

Atasayanlar 9 projesinde konut satışları yarısı peşin, yarısı teslime kadar taksit imkanıyla başladı. Peki Atasayanlar 9 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Keleş Center'da yarısı peşin, kalanı taksit fırsatı! Hemen teslim tapu! 

Keleş Center, Keleş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler araştırılıyor. 12 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Yarın bazı yollar trafiğe kapanacak! İşte detaylar!

Valilikten açıklama geldi. Ankara’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İşte detaylar!

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden ev kampanyasında rekor başvuru yapıldı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da Yarısı Bizden Kampanyası" kapsamında güncel olarak 810 bin bağımsız bölüm için 190 bin başvuru aldıklarını açıkladı. İstanbul’da yer alan riskli yapıların restore edilmesine yönelik olan bu kampanyada maliyetlerin yarısını devlet

Yarın elektrik kesintisi yaşanacak mı? İşte 22 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 22 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesintisi bugün ne kadar sürecek? 21 Mayıs 2023 elektrik kesilecek ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 21 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Anakara\'da yarış pisti yapılacak Haberi

Anakara\'da yarış pisti yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, daha önce yapılmasına sıcak baktığı yarış pisti için çalışmalar hızlandırıldı. Bu amaçla Büyükşehir belediye meclisine taşınan pist yapımı da mecliste kabul edildi. Pist, Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde ve Saray bölgesinde yaklaşık 575-600 dönümlük arazi üzerinde yapılacak.

Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, pist yapımı için olumlu ilerlemelerin kaydedildiğini söyledi.

İstanbul Parkı kullanamadıklarını ve buna karşılık Ankara'da çok amaçlı bir pist yapılacağını anlatan Memnun, şöyle konuştu:

"Ankara Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı (A) lisansına sahip bir pist yaptıracak. Meclis onay verdi. (A) lisansı alabilmesi için en az 3600 metrelik bir piste ve uygun bir padok alanına ihtiyaç olacak. Bunun dışındaki tribün ve diğer çalışmalar seyirci talebine gören kısım kısım yapılabilecek. Pistin yaklaşık 575-600...