23 / 07 / 2024

anamura otel geliyor

anamura otel geliyor

KKTC’nin ilk otellerinden Acapulco ile ismini duyuran Çağıner Şirketler Grubu, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm yakın..

İstanbul'un kalbi Şişli'ye 466 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Edesay Gayrimenkul İnşaat, Şişli'de hayata geçireceği otelin inşaat çalışmalarına başlıyor. 466 milyon TL'ye mal olması planlanan otel 240 odalı olarak tasarlandı.

Duja Ephesus Otel geliyor! İzmir Selçuk'a 380 odalı yeni otel!

Bodrum Otel İşletmeleri, Duja Ephesus Otel için düğmeye bastı. Maliyeti 906 milyon 640 bin TL olarak açıklanan otel Selçuk'ta yükselecek.

İstanbul Arnavutköy'e 162 odalı otel geliyor!

İstanbul Arnavutköy'de 162 oda kapasiteli otel inşa edilecek. Taşoluk Mahallesi'nde yükselecek olan otel 333 milyon 896 bin TL'ye mal olacak.

Şişli'ye 240 odalı otel geliyor! Şehrin kalbine 466 milyon TL'lik yatırım!

Edesay Gayrimenkul İnşaat, Şişli'de 240 odalı otel inşa edecek. Söz konusu otelin maliyeti 465 milyon 747 bin TL olarak açıklandı. 

Tuzla Novotel geliyor! Akfen GYO'dan Tuzla'ya 4 yıldızlı yeni otel!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Tuzla'daki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Aydınlı Mahallesi'nde yükselecek Novotel'de 150 oda yer alacak.

Limak Bodrum projesi resmen başlıyor! Orman ve sit alanına 5 yıldızlı otel geliyor!  

Limak'ın Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi. İnşaat çalışmalarının başlayacağı 5 yıldızlı otel projesi 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Tema İstanbul projesi için start verildi! Halkalı'ya 402 odalı yeni otel geliyor!

Tema İstanbul projesi; Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığında İstanbul'da Halkalı Atakent'te hayata geçiriliyor. 

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

Sagist Group, Libya’da 140 milyon dolarlık yatırımla yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bingazi'de konumlanacak olan bu projede 400 lüks otel ve 12 bağımsız villa yer alacak. 

anamura otel geliyor Haberi

anamura otel geliyor

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) için turizm sektörünün ayrı bir önemi var. Ülkenin ekonomisi halen büyük oranda bu sektöre dayanıyor. Ancak KKTC yeni yatırımlarla birlikte sağlık ve tarım sektöründe de adından söz ettirecek gibi görünüyor. DEIK Türk-KKTC İş Konseyi Başkanı Dimağ Çağıner, ülkenin önde gelen otellerinden Acapulco’nun bağlı olduğu Çağıner Şirketler Grubu’nun da İcra Kurulu Başkanı. Henüz 38 yaşında olan Çağıner, Ada’nm sadece ekonomisiyle değil siyasetiyle de yakından ilgili. Çağmer’le hem ailesinin işlerini hem de KKTC ekonomisi ve siyasetindeki son gelişmeleri konuştuk...


Haftanın üç günü Türkiye'de

Dimağ Çağıner, 38 yaşında. ODTÜ İşletme Bölümü mezunu olan Çağıner, iş hayatına aile şirketlerinde başlamış. DEİK Türk-KKTC İş Konseyi Başkanı olan Dimağ Çağıner, KKTC Seyahat Acenteleri Birliği’nde de Yönetim Kurulu Üyesi. DEİK'teki görevinden dolayı haftanın...