03 / 05 / 2024

and kozyatağı ne zaman teslim

and kozyatağı ne zaman teslim

ANADOLU Grubu, AND markasıyla sektöre Kozyatağı'ndaki eski holding binasının yerine yapacakları 26 katlı ofis binasıyla adım atan grup şimdi bünyesindeki sanayi arazilerinde dönüşüme hazırlanıyor...

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dolarda fırtına başladı! 19 Ağustos 2023 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Son dakika!

Doları olan olmayan herkesi çok yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı... Bugün 1 dolar ne kadar, şu anki dolar kuru kaç TL? Hemen buraya bakın... İşte ayrıntılar...

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

Deprem neden hep gece oluyor? Deprem en çok hangi saatlerde oluyor?

Dünya tarihinde pek çok büyük deprem yaşandı ve ne yazık ki bu depremler önemli ölçüde yıkıma neden oldu. Vatandaşlar, depremlerin neden genellikle gece meydana geldiğini merak ediyor. Peki, Depremler neden gece olur? Depremler genellikle hangi saatlerde olur? İşte ayrıntılar...

Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti nereden sorgulanıyor?

Sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatacağını hala sorguluyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı mı? İşte detaylar!

Demir hurda fiyatlarına zam geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli fiyatları son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından demir fiyatlarında artış yaşandı. Bu durum demir hurda fiyatlaırına da zam olarak yansıdı. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Altın tam şaha kalktı derken beklenmeyen düşüş! 22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekordan rekora koşarken bu hafta düşüşe geçti. Yatırımcılar altın tam şaha kalktı diye sevinirken ani düşüş yaşandı. Bugün altın fiyatları kaç lira?  22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? 

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...

Borsa, döviz, altın… Bu hafta yatırımcısına en fazla hangisi kazandırdı?

Küresel piyasalarda merakla beklenen Fed faiz kararının ardından borsa, döviz ve altın tarafında önemli gelişmeler yaşandı. Özellikle ne zaman atak yapacağı merak edilen ‘altın’ tarafında yatırımcının yüzü gülerken, diğer yatırım araçlarının durumu ne oldu?

En ucuz otomobil fiyatları peş peşe açıklandı! 2023 model araba fiyatları ne kadar? Araba alacaklar şimdi bakın!

2023 model yılına ait araçların listelere girmesiyle beraber fiyatlarda da değişiklikler yaşandı. Peki 2023 model araba fiyatları ne kadar? 

Altında ne olacağı resmen belli oldu... Hemen bakın hemen bakın

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Altın fiyatları hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Altının ne olacağı resmen belli oldu. İşte iki analistin açıklamalarının detayları.

2+1, 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından TOKİ kuraları ile ilgili de bir gelişme yaşandı. 2+1 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Samsung 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

ıMisafirlerinize ve ailenize lezzetli yemekelr yapmak artık çok kolay. Samsung'un mikrodalgası ile herşey çok pratik  Peki Samsung GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

and kozyatağı ne zaman teslim Haberi

and kozyatağı ne zaman teslim

ANADOLU Grubu, inşaat sektörüne iddialı geliyor. AND markasıyla sektöre Kozyatağı'ndaki eski holding binasının yerine yapacakları 26 katlı ofis binasıyla adım atan grup şimdi bünyesindeki sanayi arazilerinde dönüşüme hazırlanıyor. 


Sözcü...