05 / 05 / 2024

Andy Murray

Andy Murray

Erkekler dünya sıralamasının 3 numarası Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray, memleketi İskoçya'da otel satın aldı

20. Yüzyılın en pahalısı o oldu! Rekor fiyata satıldı!

Amerika ressam Andy Warhol’un ‘Shot Sage Blue Marilyn’ portesi rekor fiyata alıcı buldu. Müzayedede açık arttırmaya sunulan eser sadece 4 dakika içerisinde alıcı buldu. New York’taki Christie’s müzayede evinde meraklılarına sunulan porte 20’inci yüzyılda satışa çıkarılan en pahalı eser oldu. 

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Diamond Assets Property Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Assets Property Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy Hu tarafından kuruldu.

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy H Sakka, Cevat Babakaloğlu, Essa Saad S A Al-Kaabi ve Gamaleldin Ali Altıum Ali ortaklığında kuruldu.

Keçiören'de konutların değeri her gün artıyor!

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bölgedeki projeleri anlattı. İşte o haber...

Ankara Mamak'taki dönüşüm projeleri 2019'da tamamlanacak!

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe başkanları arasında yer alan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile konuşuldu. Akgül, Mamak'ı yeniden inşa ettiklerini vurguladı.

Adana Yüreğir'de her kesime dokunan projeler inşa edildi!

Andy-Ar'ın Habertürk'e yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda, Türkiye genelinde 519 ilçe arasında ise 20'nci olan Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Her kesime dokunan projeleri hayata geçirdik" ifadesini kullandı.

Bağcılar'da 633 riskli yapının yıkımı gerçekleşti!

Andy-Ar'ın Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nın İstanbul ayağında Avrupa ve Asya yakasının en başarılı belediye başkanları belirlendi. Bugün söz Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı'da..

Ataşehir'de 400 gecekondu yerinde dönüşüyor!

Andy-Ar'ın Yerel Yönetimler Performans Araştırmasının en başarılı belediye başkanları belirlendi. En iyi başkanlar arasında yer alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal Ilgezdi hem hizmetlerini hem de vatandaşla kurduğu yakın diyologları anlattı.

Kentsel dönüşüm tek binanın dönüşmesi değildir!

Habertük Gazetesi yazarı olan Esra Boğazlıyan Andy-Ar'ın Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nın sonuçlarına göre en başarılı belediye başkanlarından biri olan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Kağıthane'de günde 70 daire yıkılıp yeniden yapılıyor!

Andy-Ar’ın anketinde ‘en başarılı’ seçilen başkanlar, sırlarını anlatmaya devam ediyor. Bugünkü konuğum da Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç. Halka yakınlıkta İstanbul şampiyonu olan Kılıç, kendisini bu sonuca götüren yöntemleri bakın nasıl anlattı..

Mustafa Demir En Başarılı İlçe Belediye Başkanı oldu!

Andy-AR Araştırma Şirketi'nin, Ocak ayında 30 büyükşehirde yaptığı "Yerel Yönetimler Performans Araştırması"nda yüzde 57,2 ile en çok oyu alan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, En Başarılı İlçe Belediye Başkanı oldu.

Andy Murray Haberi

Andy Murray


     2012 yılında hem sezonun son ''grand slam''i ABD Açık, hem de Londra Olimpiyatları'nda şampiyon olan Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray'nin, doğduğu İskoçya'nın Glasgow kentine yaklaşık 50 kilometre mesafedeki Dunblane'den bir otel satın aldığı belirtildi. 

     2013 sezonuna da hızlı giriş yapan ve Avustralya Açık'da finale yükselen Murray'nin, 5 yıldızlı ve 15 odalı ''Cromlix House'' adındaki otelde bazı değişiklikler yapmak istediği bildirildi. 

     Murray'nin erkek kardeşi Jamie'nin, 2010 yılında Kolombiyalı Alejandra Gutierrez ile evlendiği otelin gelecek yılın bahar aylarında hizmete açılacağı ve Murray adına Inverlochy Castle Uluslararası İşletmecilik firması tarafından yönetileceği...