08 / 05 / 2024

Anka GYO Işıl Residence

Anka GYO Işıl Residence

Anka GYO Işıl Residence 'ta fiyatlar 245 bin liradan başlangıç gösteriyor, anahtar teslimleri Ocak 2014 'te gerçekleştirilecek olan projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 197 milyon TL'lik 30 adet konutu aldı! 

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 197 milyon TL'ye bedelle 30 adet konutu satın alıyor. İşte ayrıntılar...

Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu! Sur Tatil Evleri GYO yatırımcıları şokta!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. Borsa İstanbul’da 14 Aralık’ta gong, Sur Tatil Evleri GYO için çaldı. Ancak uzun zamandır görülmeyen bir açılış yaparak halka arz yatırımcısını korkuttu. Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu...

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Akiş GYO, yılın ilk 9 ayında 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, şirket 30 Eylül tarihinde sona eren dönemde 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti. İşte ayrıntılar ve projelerdeki son durum...

Pasifik GYO yılın 9 ayında 385.3 milyon TL hasılat elde etti! Hangi projede inşaat ne aşamada? 

Pasifik GYO, 30 Eylül tarihinde sona eren dönemde 385 milyon 260 bin 967 TL hasılat elde etti. Peki Pasifik GYO projelerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Akiş GYO için ÇSY raporu yayımlandı!

Sustainable Fitch'in ÇSY raporunda Akiş GYO'nun; çevresel, sosyal ve yönetsel (ÇSY) uygulamaları mercek altına alındı. Ayrıca, şirketin sürdürülebilirlik ve sıfır karbon uygulamalarının en güçlü 2’nci seviyede olduğu aktarıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deprem uzmanından İstanbul için tüyleri diken diken eden sözler: 1 milyona yakın kişi ölümle burun buruna

Deprem uzmanlarından İstanbul için yapılan açıklamalar korkutmaya devam ederken bu sefer gelen açıklama herkes şoke etti.  Prof. Dr. Naci Görür, 1 milyona yakın kişinin ölümle burun buruna olduğunu söyledi.

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

Anka GYO Işıl Residence Haberi

Anka GYO Işıl Residence


Anadolu Yakası Kartal 'ta Anka GYO imzası ile yaşama geçirilen Işıl Residence 'ta satış süreci devam ediyor, projede; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede yer alan Işıl Residence 93 konuttan meydana geliyor.


Anka GYO Işıl Residence fiyatları:

2+1 daireler 245 bin liradan;

3+1 daireler 305 bin liradan;

4+1 daireler 450 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


20 bin metrekarelik alan üzerine yayılan Işıl Residence 2 blok halinde yükseliyor, projenin anahtar teslimlerinin Ocak 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Sosyal alanları arasında; şok havuzu, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası,  yüzme havuzu, yürüme alanları bulunan Işıl Residence TEM'e,  E-5 Otoyolu'na ve metro istasyonuna 5 dakika mesafede yükseliyor.


Telefon: 0216 389 15 15

Web Adresi: