04 / 05 / 2024

Ankara Altındağ yatırım 2016

Ankara Altındağ yatırım 2016

Altındağ Belediyesi'nin bugüne kadar 16 farklı mahallede 28 şantiyede yatırımların inşaatları hızla sürdürülüyor.

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Konut piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında yatırım için ev alanlara kötü haber geldi. Bu süreç daha önceki senelerde görülmemiş bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Ev alan vatandaşların ellerinde kaldı ve resmen bu yatırımlar pul olmuş durumda. 

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Emlak piyasasında yatırım tercihleri değişti: Yeni gözde sosyal arsalar!

Konut fiyatlarının hızla yükselmesi emlak piyasasındaki yatırım araçlarının sıralamasını değiştirdi. Konut almakta zorlanan vatandaşlar, bütçelerini sosyal arsa projelerinde kullanıyor. Böylece hem zamandan hem de maddi kaynaklardan tasarruf etmiş oluyor.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş'ten gelen eylül öngörüsüne göre altın ve gümüş piyasasında neler bekleniyor?

Altınla ilgili son gelişmeler 2023 Ağustos'un son haftası itibariyle devam ediyor. Vatandaşlar bu yatırım piyasasındaki durumları ilgi ile takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı olan vatandaşlar hakkında uyarı niteliğinde bir görüşünü paylaştı.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Altına yatırım yapacaklar hemen koşsun. Ne çeyrek ne de gram. Bunu alan paraya para demeyecek

Altına yatırım yapmayı seven vatandaşlar altında hangilerinin alınması gerektiğini merak ediyor. Vatandaşların altında şaşmaması gereken bir yatırım aracı hakkında analistlerden flaş açıklama geldi.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Ankara Altındağ yatırım 2016 Haberi

Ankara Altındağ yatırım 2016


Altındağ Belediyesi'nin bugüne kadar 16 farklı mahallede 28 şantiyede yatırımların inşaatları hızla sürdürülüyor. Belediye bünyesinde 2016 yılında ilçede büyük değişiklikler gerçekleştirildiği belirtilirken, şu anda Ali Ersoy, Alemdağ, Aydınlıkevler, Beşikkaya, Feridun Çelik, Gülpınar, Gültepe, Karacaören, Karapürçek, Sakarya ve Ziraat mahallelerinde önemli yatırımların inşaatı sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında eskiden köy olan mahalleler de pas geçilmedi. Hizmetler Aydıncık, Gicik, Kavaklı, Tatlar ve Peçenek köylerine kadar uzandı.


HANGİ ÇALIŞMALAR NEREDE

Ali Ersoy Mahallesi'nde yapımı devam eden kültür merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Altındağ Belediyesi, çocukların eğitimine verdiği önemi Ali Ersoy ve Gültepe Mahallesi'ne yapmakta olduğu anaokullarıyla bir kez daha gözler önüne seriyor. İlçede mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, Alemdağ, Feridun Çelik ve Gülpınar mahallelerine yeni ibadethaneler yapıyor. Aydınlıkevler Mahalle sakinleri ise modern ve estetik görüntüsüyle...