03 / 05 / 2024

ankara arsa spekülatörleri uyarısı

ankara arsa spekülatörleri uyarısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, arsa spekülatörlerince, "Büyükşehir Belediyesi’nin, çeşitli yerlerde imar planı yaptığına dair" gerçek dışı haber ve duyurularla vatandaşları kandırdıklarını belirtilerek, bu tür haberlere itibar etmemelerini istedi.

Bunu bilmeyen yatırımcı batacak! Hisse senedi yatırımcısı mısınız yoksa spekülatörü müsünüz? 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu borsa yatırımcılarını yakından ilgilendirecek bir açıklama yaptı. Ekonomist yatırımcıları uyararak hangi durumlarda batma riskleri olduğunu açıkladı. İşte o paylaşım...

Bakanlık, fiyatları yüzde 70 şişiren emlakçıya acımadı! Fahiş ilana ibretlik ceza!

Ticaret Bakanlığı, spekülatörlere yüklü miktarda cezalar kesmeye başladı. Bu kapsamda, Ankara Mamak'ta fiyatının üstünde ilan yayımlayan emlakçıya 349 bin lira ceza kesti. 

İkinci el konut fiyatlarında spekülasyona 349 bin TL ceza!

Gayrimenkul piyasasında fiyat spekülasyonu yapan kişiye 349 bin TL para cezası verildi. Ticaret Bakanı Yardımcısı Mahmut Gürcan, 2'nci el daire fiyatlarında köpük oluşturmaya çalışan spekülatörlerle mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalarda bir kişiye 349 bin TL idari para cezası uygulandı

Tarihi dolar hamlesi. Yer yerinden oynadı. Dünya şaşkına döndü

Hindistan'dan tarihi bir dolar hamlesi geldi. Dolar spekülatörlerinin hamleleri artık ülkelerin sabrını taşırdı. Yer yerinden oynayacak.

Spekülatörler sıfır araçta fiyatları tırmandırıyor!

Sıfır araç fiyatlarındaki yükselişte satış yapan taraflar birbirlerini suçluyor. Sıfır araçların ülkeye gelişinde sorun olduğu haberlerinin ve bu yönde ilanların fiyatları tırmandırdığı iddia ediliyor.

Ankara 'Arsa Avcısı' operasyonunda 19 şüpheli tutuklandı!

Ankara'da 14 şehirde arazilerini satmak vaadiyle birçok kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 19 kişi hakkında tutuklama kararı alındı.

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

OSB'lerde arsa rantiyeciliğine geçit yok!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "OSB'lerimizi kesinlikle sanayicilerimizin hizmetinde kamusal alanlar olarak görmemiz lazım. Ben OSB'lerde arsa spekülasyonlarına, rantiyeciliğe asla müsaade etmeyeceğim" diye konuştu.

Emlak Bankası faiz lobisine cevap için ihdas edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Emlak Bankası sıradan bir banka değildir, aynı zamanda mevzi bir bankadır. Bu ülkeye zarar vermek adına ekonomik spekülasyon yapanlara, manipülasyonculara, dolar spekülatörlerine ve faiz lobisine cevap vermek için ihdas edilmiş bir kurumdur" dedi...

Ankara arsa satışında birinci!

Büyükşehir Belediyesi ASKİ ve EGO ile Çankaya Belediyesi'nin 2017 Mali Yılı bütçeleri mecliste oy birliğiyle kabul edilirken. Meclis toplantısında Sayıştay raporları da gündeme geldi.

Vakıf GYO Ankara'da arsa ihalesine katıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamada Ankara arsa ihalesi özel durum açıklaması yayınladı.

İbrahim Genç: Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde!

Son olarak bir imar düzenlemesi ile ilgili vatandaşın yıllardır mağdur edilmesine tepki amaçlı sesini yükselten Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; “Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde” itirafında bulundu.

FETÖ, Kanal İstanbul güzergahındaki arazileri satın aldı!

FETÖ'nün arsa spekülasyonu yaptığı, örgüt parası ile Kanal İstanbul projesinin yapılacağı bölgede değeri şimdi yüz milyonlarca lirayı bulan arazi satın aldığı öğrenildi.

ankara arsa spekülatörleri uyarısı Haberi

ankara arsa spekülatörleri uyarısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri arsa spekülatörlerine karşı uyardı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, arsa spekülatörlerince, "Büyükşehir Belediyesi’nin, çeşitli yerlerde imar planı yaptığına dair" gerçek dışı haber ve duyurularla vatandaşları kandırdıklarını belirtilerek, bu tür haberlere itibar etmemelerini istedi. 


Büyükşehir'den yapılan açıklamada, Ankara'nın çeşitli yerlerinde yeni imar planı çalışmaları yapıldığına yönelik gerçek dışı haberlere karşı vatandaşlar dikkatli olmaya çağrılarak, şu ifadelere yer verildi: 


“Son günlerde bazı gerçek veya tüzel kişilerce özellikle sanal ortamda, Ankara'nın çeşitli yerlerinde Belediyemizce imar planı yapıldığı veya yapılacağı yönünde haberler ve duyurularla, arsa spekülasyonu yapılmakta, haksız ve dayanıksız yollarla vatandaş yanlış yönlendirilerek rant elde edilmeye çalışılmaktadır.


Belediyemizin bu tür haber ve duyurulara ilişkin kesinlikle herhangi bir bilgisi ve tasarrufu bulunmamakta olup, Başkanlığımız; onayladığı planları yasal olarak gazetede, internette ilan etmekte ve hizmet...