06 / 05 / 2024

Ankara Çankayanın değeri ne kadar

Ankara Çankayanın değeri ne kadar

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya'nın 2021 gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Ankara Çankaya'nın değeri ne kadar?

Vakıf GYO Sancaktepe arsasının değeri 538 milyon TL'yi aştı!

Vakıf GYO Sancaktepe arsasının gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. İşte Vakıf GYO Sancaktepe arsasının değeri...

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Cubes Ankara'nın değeri 1 yılda 3.7 milyar arttı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Ankara Cubes projesinin değeri resmen açıklandı. Peki Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin 2023 değeri ne kadar oldu?

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Sayıştay raporlarında ortaya çıktı: Gayrimenkul zengini SGK'nın elindeki taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı!

Sayıştay’ın 2022 raporları, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) gayrimenkul zenginliğini göz önüne serdi. SGK'nın elinde olan taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı. İşte detaylar...

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri 3 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri ne kadar oldu? Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım nerede? 

Koray GYO Ankara Çankaya'nın değeri belli oldu! İşte o rakam...

Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değerleme raporunu yayımladı. Peki, Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bastırılan hatıralık bir liralıklar şu an yüksek değere ulaştı. Darphane tarafından bastırılan bu paranın değeri herkesi şaşırttı. 

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

Ankara Çankayanın değeri ne kadar Haberi

Ankara Çankayanın değeri ne kadar

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara Çankaya'nın gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya'nın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Söz konusu taşınmazlar, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mutlukent Mahallesi'nde konumlanıyor. Parseller Ümitköy Kavşağına yakın konumda yer alıyor. Parsellerin kuzeyinde Dumlupınar Bulvarı, batısında Doğan Taşdelen Bulvarı bulunuyor. Yakın çevresinde Galleria Ankara AVM, Ankara Şehir Hastanesi, kamu kurumlarına ait idari merkezler yer alıyor. Bölgenin alt yapısı tamamlanmış olup tüm kamusal hizmetlerden faydalanılabiliniyor. Ümitköy Kavşağından 1978.Cadde aracılığıyla taşınmazlara ulaşım sağlanabiliyor.

Rapor konusu taşınmazın 13.01.2022 tarihli toplam değeri 125 milyon TL olurken katma değer vergisi dahil toplam değeri ise 147 milyon 500 bin TL oldu.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:

"Ankara İli, Çankaya İlçesi 2 adet parsel için...