29 / 07 / 2024

ankara daki ticari birimler

ankara daki ticari birimler

Ankara' da elbette tüm ticari faaliyetlerde olduğu gibi tüm lojistiği kolay, toplu taşımaya yakın, otopark sorunu olmayan lokasyonlar tercih sebebi. Başkentteki altın üçgende ofis yoğunluğunun nedenlerini haberimizde bulunuyor.

Çankaya Belediyesi'nden Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediyesi tarafından  Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılmasına ilişkin açıklama geldi ve kamu yararına aykırılıklar olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılması çevrecileri ayağa kaldırdı!

Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasını imara açması çevrecileri de ayağa kaldırdı. Söz konusu arsa için imza kampanyası başlatıldı.

Ankara'daki dev ihale sonuçlandı! En yüksek teklifi 7.5 milyar TL ile Gamador İnşaat verdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), başkent Ankara'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif, 7 milyar 500 milyon Türk Lirası ile Gamador İnşaat tarafından verildi.

Arazi yatırımı yapacaklar dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı başkent Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı...

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Pasifik GYO'nun Merkez Ankara'daki toplam geliri 3 milyar 776 milyon 699 bin TL'ye çıktı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara'daki toplam geliri 3 milyar 776 milyon 699 bin 139 TL'ye çıktı.

ankara daki ticari birimler Haberi

ankara daki ticari birimler

Lakin Başkent kültürü içinde ofis seçerken, Bakanlıklara yakın olmak, devlet daireleri, kamu kurum ve kuruluşları ile komşuluk oldukça önemli. Besa Kule, "altın üçgen" olarak adlandırılan, Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü üçgeninin merkezinde, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Ankara Ticaret Odası'na yakınlığı ile hem bürokrasinin hem de iş dünyasının önemli bölgelerinin birinde inşa ediliyor. Öte yandan, kule karşısında yer alan 3.107 kişi kapasiteli amfitiyatro düzeni ve toplam 1.200 metrekarelik sahnesi ile Congresium Binası, Ankara'nın en büyük kapalı etkinlik alanlarından biri olup toplantı-etkinlik sirkülasyonu ile kendi ticari dinamiklerini oluşturmakta. Yoğun çalışma hayatı sırasında, çalışanların ihtiyaçlarını karşılayacak alışveriş olanağı ve toplantıları keyifli hale getiren yeme içme mekânları projenin yatay blokunda, çevreye de hizmet verecek şekilde çözümlenmiş. 


OFİSLERDE NEFES ALAN CEPHELER 

Mimar Ali Osman Öztürk imzasını...