18 / 05 / 2024

Ankara dev yatırımlarla kısa sürede değerlenecek

Ankara dev yatırımlarla kısa sürede değerlenecek

Başkentin önde gelen gayrimenkul uzmanlarından Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Akça, dev yatırımlarla Ankara'nın kısa sürede daha da değerleneceğini söyledi.

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Türkiye yatırım cenneti haline geliyor! Dev şirketler bir bir yatırım planlarını açıklıyor!

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

ABD'li dev yatırım bankasından flaş Türkiye açıklaması!

ABD’li dev yatırım bankası olan JP Morgan, Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı.. İşte flaş Türkiye açıklaması...

Türk firmadan Kanada'ya dev yatırım!

Ünlü iş insanı Murat Türel, petrol ve enerji sektörü alanında Kanada'ya dev bir yatırım yapacak.

'Yeni yükseliş gelebilir' diyen ABD’li dev yatırım bankası elinde dolar ve euro olanları bir bir uyardı...

Euro/dolar paritesi 20 yılın ardından ilk kez eşitlenirken ABD'li dev yatırım bankasından elinde dolar ve euro olanlar için uyarı geldi...

İnşaat sektörü yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, TÜİK’in açıkladığı 2022 yılı ilk çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Eren yaptığı açıklamada inşaat sektörünün yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldığını söyledi.

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Bitcoin dev yatırımcılarının radarında!

Son zamanlarda tuhaf hareketler yaşayan kripto para borsasının en büyük birimi Bitcoin dev yatırımcıların radarına girdi. 

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

NG Hotels 2020’ye yani yatırımlarla hazırlanıyor!

Turizm sektörünün öncü markalarından NG Hotels, 2020 yılına yeni yatırımlarla girecek.

Ankara dev yatırımlarla kısa sürede değerlenecek Haberi

Ankara dev yatırımlarla kısa sürede değerlenecek

Ankara'da gayrimenkul ve inşaat sektörünü SABAH Ankara'ya değerlendiren Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, gayrimenkul sektörünün gelişimini etkileyen parametreleri anlattı. Bu parametrelerin ülke ekonomisinin gidişatı ve kentsel faktörler olduğunu belirten Akça "Ankara kentsel faktörler açısından önemli avantajlara sahiptir. Anadolu'nun kesişme noktasında olması, başkent oluşumuz, raylı ulaşımın odak noktasında yer almamız gibi avantajların yanı sıra; Ankara inşa edilen kentsel gelişim odaklarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründe diğer şehirlerden bir adım öne çıkıyor. Ankara'nın değişik bölgelerinde belirlenen ve hayata geçirilen kentsel gelişim odağı özelliğine sahip projeler, orada adeta bir dinamo etkisi oluşturuyor. Bunu somut olarak ifade edecek olursak, Ankapark, Göksu Park, Dikmen Vadisi gibi projeler tam da ne anlatmak istediğimi örneklendiren projelerdir. Göksü Park projesinin Eryaman'a hayat verdiğine ve burada sektörü...