27 / 04 / 2024

ankara müteahhitleri mamak inşaatları

ankara müteahhitleri mamak inşaatları

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni Başkanı Hamza Can ve yönetimi, ilk resmi ziyaretini Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e yaptı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Girdi maliyetlerindeki artış müteahhitleri ayaklandırdı! Fiyat farkı ödemesi yapılsın!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), girdi maliyetlerindeki artışa değinerek İnşaat sektörünü zor durumda bırakan maliyetlerin müteahhitleri zor durumda bıraktığını açıkladı.

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı! 26 Kasım 2022 güncel beton ve çimento fiyat listesi

Çimento sektöründe fiyat oynaklığı devam ediyor. Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı. Peki güncel çimento ve beton fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel çimento ve beton fiyat listesi...

Kamu müteahhitleri fiyat farkı ve tasfiye hakkı için yarın sahaya iniyor! 

Fiyat farkı düzenlemesinden memnun olmayan ve tasfiye hakkı şartlarını yeterli bulmayan kamu müteahhitleri, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için yarın sahaya iniyor. 

1 ton inşaat demiri 14 bin 750  TL oldu! Demir fiyatlarına gelen fahiş zam müteahhitleri ayaklandırdı...

Demir fiyatlarına bugün fahiş zam geldi. Son günlerde üst üste gelen zamlar müteahhitleri ayaklandırdı. 1 ton demir 14 bin 750 lira oldu. İşte ayrıntılar...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Emlak Konut GYO'nun Ankara Münye parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından Ankara ili Çankaya ilçesi Mühye Mahallesi'nde yer alan 12 adet parsel için değerleme raporu hazırlatıldı. Gayrimenkullerin KDV dahil toplam değeri 100 milyon 148 bin 606 TL olarak belirlendi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde tahliye gerginliği!

Ankara'nın Mamak ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde tahliye süreci başladı.  Güney Kore gazisi olan 92 yaşındaki Veli Atasoy evden çıkmak istemiyor. 

Ankara Mamak'ta 3 katlı bina tahliye edildi!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan binanın temelinde hasar meydana gelmesi nedeniyle tahliye edildi. 

ankara müteahhitleri mamak inşaatları Haberi

ankara müteahhitleri mamak inşaatları

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni Başkanı Hamza Can ve yönetimi, ilk resmi ziyaretini Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e yaptı.


Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’un ardından göreve başlayan Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (Mim-Der) Başkanı Hamza Can ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Akgül’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgül, yeni yönetime başarılar diledi.


Ziyarette birlik ve beraberliğin önemine değinen Akgül, "Mim-Der tarihinde ilk defa seçime tek adayla gitti ve başkan üyelerin tamamının oyunu alarak seçildi. Birlik ve beraberlik içerisinde son derece güzel çalışmalara imza atacağınıza eminim. Siz bir meslek derneğisiniz ve aynı zamanda Mamak’ın değişimine, gelişimine katkı sunuyorsunuz. Sizler yaptınız işin hakkını vermelisiniz. Mamak’ta yaşanan dönüşüm siz müteahhitler için son derece güzel bir ortam hazırladı" dedi.


Ziyarette Mim-Der’in...