05 / 05 / 2024

Ankara ofisleri

Ankara ofisleri

Çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. Uzaltaş, Öztürk Holding ve Canpa şirketlerinin Başkent'e farklı bir konseptle açacağı merkezde sosyal donatılar ön plana çıkıyor.

Ankara’da ofis reformu!

Başkent iş dünyası yalnızca dört duvarı olan değil, çalışma hayatına da katkısı olacak ofislere yönelirken, “iş ve yaşam merkezi” konseptiyle inşa edilen Regnum Sky Tower iş adamlarına istediğinden de fazlasını veriyor.

Merkez Ankara ofisleri 3 Kasım'da satışta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Pasifik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ticari ofisler lansman avantajlarıyla satışa sunuluyor...

Merkez Ankara ofisleri 3 Kasım'da satışa çıkacak!

Emlak Konut güvencesiyle Pasifik vizyonunu buluşturan Ankara’nın en büyük karma yaşam projesi Merkez Ankara’daki ofisler lansman avantajlarıyla satışa çıkıyor.

Arp Kule Ankara Ofisleri 1 milyon 250 TL'den satışta!

Gözüm İnşaat tarafından inşa edilen Arp Kule Ankara projesi 45 ofisten meydana geliyor. Arp Kule Ankara ofis fiyatları 1 milyon 250 TL'den başlıyor.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya Projesindeki ofisleri kiralayacak!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya Projesi Ticari Merkezi A -B Blok'taki 948 m2'lik alanın kiraya verileceğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe'de en küçük ofis tipi 70 metrekare olarak tasarlandı. 2 blok halinde yükselecek proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Ankara Moment Beştepe Ofisleri!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşan projede ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. Ankara Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe bölgesinde yükseliyor.

İzmir Bornova 4S Ofisleri fiyat!

Ulaşım bilgisi kapsamında Ankara Caddesine 50 metre kadar uzaklıkta yer alan projede 66 bağımsız birim bulunuyor. İzmir Bornova 4S Ofisleri fiyat listesi kapsamında 250 bin TL'den başlıyor.

Coldwell Banker Türkiye Renk Ofisi Ankara Çayyolu'nda açıldı!

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Ankara'da Çukurambar, Söğütözü ve Konya Yolu ofisleri kazandırıyor!

Ankara'nın gayrimenkul hareketliliğinde kamu binalarının büyük rolü var. Özel sektör temsilcileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yakın Çukurambar, Söğütözü ve Konya Yolu bölgesindeki projelerden ofis sahibi olmayı ya da ofis kiralamayı tercih ediyor.

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı 11 Mart'ta!

Bayraktar İnşaat, “Business Class” konforundaki ofisleri Başkentte iş dünyasının hizmetine sundu.Ankara’nın en gözde lokasyonundaki A+ Via Twins ofisleri lansmana özel fiyatlar ve hemen teslim fırsatlarıyla satışta.

Ender İnşaat Protokol Ankara'da ofisler kiraya çıktı!

Ender İnşaat'ın Çukurambar'da hayata geçirdiği 'Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralama başladı. Şehrin prestij simgesi olarak konumlanan projenin ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor.

Protokol Ankara'da ofisler metrekaresi 25 TL'den kiralanıyor!

ENDER İnşaat tarafından Çukurambar'da hayata geçirilen Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Şehrin yeni prestij simgesi olarak konumlanan Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlıyor..

Protokol Ankara'da ofis kiralamaları başladı!

Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Şehrin yeni prestij simgesi olarak konumlanan Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor.

Ankara ofisleri Haberi

Ankara ofisleri

Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ise "Ankara iş dünyasının gösterdiği ciddi gelişim kaliteli iş merkezlerini hak ediyor. Biz de bu kaliteyi yeni projemizle iş dünyasına sunuyoruz" dedi. Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan ise projenin mimarisi ile Başkent'in simge yapısı olmaya aday olurken, konseptiyle de Türkiye'de yeni nesil ofis anlayışına öncülük ettiğine dikkat çekerek, "îş ve yaşam merkezi" kurgusuyla çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren proje Ankara'da ofis tanımını değiştirecek" dedi. Özcan, "Günde artık 8 saatten fazla çalışmak gerekiyor ve içinde bulunduğunuz ofisler size keyif vermeli. Ona göre dizayn edip, yaşanır hale getirmeliyiz. Ankara'da ofis ciddi bir yerdir statükosunu yıkacağız" dedi. 


Habertürk...