04 / 05 / 2024

Ankara polatlı demir dövme fabrikası

Ankara polatlı demir dövme fabrikası

Ankara İli Polatlı İlçesi'nde yer alan 309.492 metrekare yüzölçümlü Hema Demir Dövme Fabrikası 14 Temmuz 2015 günü saat 11:10 ile 11:20 arasında ihale ediliyor.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara Polatlı'da 687 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü başkentte yer alan arsayı 687 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 3 Ocak tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara'da 40 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış bedeli 40 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan başkentte 96 bin TL'ye satılık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış bedeli 96 bin TL olarak açıklandı.

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Başkentte 21 adet 2+1 daire satılıyor! Ev alacaklara müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara Polatlı'da yer alan 21 adet 2+1 daireyi satıyor. Peki Ankara Polatlı'daki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat! Bu fiyatlar kaçmaz! Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Yenimahalle...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara'nın çeşitli ilçelerinde yer alan 389 farklı arsayı açık artırma yoluyla satışa sunuyor. Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat...

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ankara polatlı demir dövme fabrikası Haberi

Ankara polatlı demir dövme fabrikası

Ankara İli Polatlı İlçesi'nde yer alan 309.492 metrekare yüzölçümlü Hema Demir Dövme Fabrikası 76 milyon 256 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılaacak.


Satışa konu taşınmaz 122 ada 1 ve 2 parseller üzerinde toplam 309.492 metrekare arsa üzerinde kurulu Hema Dövme Fabrikası A Blok 5.000 m2 kapalı alanlı. 


Hema Dövme Fabrikası B Blok 3.137 m2 kapalı alanlı, Hema Dövme Fabrikası C Blok 6.300 M2 kapalı alanlı, idare binası 3,626 m2 kapalı alanlı, Dişli Fabrikası 25.874 m2 kapalı alanlı. Isıl işlem binası 4.500 m2 kapalı alanlı, Kazan Dairesi 750 m2 kapalı alanlı. Sosyal tesisler binası 1.953 m2 kapalı alanlı. Arıtma Tesisi 267 m2 kapalı alanlı. Demir Talaş Deposu 175 m2 kapalı alanlı. Güvenlik binası 70 m2 kapalı alanlı. 


Fabrika yerleşkesi...