29 / 04 / 2024

Ankara Samsun 2023 projesi

Ankara Samsun 2023 projesi

Ankara-Samsun arasındaki mesafe hızlı trenle beraber 1,5 saate düşecek. 2023 yılında hizmete girmesi planlanan projede 3 ihalede tamamlandı.

Ne Londra ne Paris ne de Berlin! Ankara konut fiyat artışında dünya lideri oldu!

Dünyada konut fiyatlarının değişimlerini masaya yatıran çalışmaya göre 2023 yılının 3. çeyreğinde en hızlı artış yüzde 20 ile başkent Ankara'da görüldü. Ankara'da yıllık bazda fiyatlar yüzde 102 artış gösterdi.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Cubes Ankara'nın değeri 1 yılda 3.7 milyar arttı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Ankara Cubes projesinin değeri resmen açıklandı. Peki Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin 2023 değeri ne kadar oldu?

Merkez Ankara projesi 6 ayda 828.7 milyon TL değerlendi! 

Merkez Ankara projesinin 2023 yıl sonu pazar değeri belli oldu. Peki Merkez Ankara'nın değeri ne kadar arttı? Projenin 2023 yıl sonu değeri kaç TL oldu? İşte detaylar...

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'nun Ankara ve İzmir'deki parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Ankara ve İzmir'de yer alan bazı parsellerinin 2023 yıl sonu değerlerini tek tek açıkladı. Peki Emlak Konut GYO'nun Ankara ve İzmir'deki parsellerinin değeri ne kadar oldu? 

İŞ GYO 4 gayrimenkulünün 2023 yılı kira gelirini açıkladı!

İŞ GYO'nun 2023 kira geliri belli oldu. Söz konusu şirket Tuzla Meydan Çarşı, Ankara İş Kule, Taksim Ofis Lamartine ve Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Kira Değerleme Raporunu yayımladı.

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ Ankara Beypazarı 2023 kura çekilişi bugün! Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesindeki 197 konut bugün sahibini buluyor. İşte Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama detayları...

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara’da konut satışları yüzde 12 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre Ankara'da 2023 yılının 7 bin 394 konut satışı gerçekleşti. Verilen detaylara göre başkentte konut satışları yüzde 12 düşüş gösterdi.

Ankara Samsun 2023 projesi Haberi

Ankara Samsun 2023 projesi

Ankara-Samsun arasında yapılması planlanan 'hızlı tren' projesinin üç ihalesi de tamamlandı. 2023'te faaliyete geçmesi planlanan projeyle Ankara–Samsun arası yolculuk süresi 1,5 saate düşecek.



Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ankara-Samsun arasında yapılması planlanan 'hızlı tren' projesiyle ilgili üç ihalenin de yapıldığını açıkladı. Samsun'dan Kırıkkale-Delice'ye kadar gidecek proje sayesinde Samsun-Ankara arası ulaşım bir buçuk saate düşecek. Gecikmeli olarak devam eden projenin 2023'e kadar tamamlanması hedefleniyor.


Üçe bölünen proje ihalelerinin daha önce ikisinin yapıldığını, son ayağı olan Merzifon-Samsun arasındaki son 170 kilometrelik dilimin de proje ihalesinin bittiğini aktaran Vali Şahin, "Bu proje de bittikten sonra üçü birlikte ihaleye çıkacaklar. Samsun'dan Kırıkkale-Delice bağlantısı tamamlandığında Samsun-Ankara arası 1,5 saate düşecek. Ve ayrıca Ankara ile bağlantılı her yere hızlı bir şekilde ulaşım sağlanacak. Bizim hedefimiz 2023'e hızlı trenle...