06 / 05 / 2024

ankara sincan\'da kiralık bina

ankara sincan\'da kiralık bina

Sincan Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesinde bulunan 7 katlı binayı 5 yıl süreye kiraya vermek üzere ihale
açtı

Konut almak hayal mi oldu? Kiralık fiyatları artarken, satılık fiyatları düşüyor!

Mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları artarken, satılık konut fiyatları da düşüyor. Gayrimenkul piyasasındaki durgunluk merak konusu olurken, uzmanlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada piyasanın zaman içerisinde kendisini realize ettiğini belirtiyor.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Sincan'da 29 adet gayrimenkul 3.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Ankara Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesinde yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

İstanbul'da kiralık konut fiyatları resmen uçtu! Zirvede Adalar ve Şile var!

sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Temmuz raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler değerlendirildi. Verilere göre, kiralık konutlarda hareketlilik devam ederken, satılık konut talebi düşüyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kiralık ev fiyatları ortalama 13 bin TL oldu! Kiralar, hem asgari ücreti hem de açlık sınırını solladı!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları bir yılda yüzde 140 arttı. Yoksulluk sınırının 33 bin lira olduğu ülkede vatandaşlar neredeyse evsiz kalırken İstanbul'da ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı. 

Sincan Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 13 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İstanbul'da kiralık ev fiyatları tam gaz artıyor! O ilçede kira ortalaması 19 bin TL'ye ulaştı! 

Geçinemiyoruz Platformu tarafından hazırlanan Kadıköy Haziran Ayı Kiralık Konut Raporu'na göre, ilçede kiralık ilanların ortalaması 19 bin 438 Türk Lirası'na ulaştı...

Fahiş konut kiralarına yeni çözüm: Askıda kiralık ev önerisi!

Fahiş konut kiraları sebebiyle dar gelirlilerin evsiz kalma riskiyle karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Emlak Müşaviri Taşçı, çare olarak ‘askıda kiralık ev’ önerisini sundu. İşte o öneri...

ankara sincan\'da kiralık bina Haberi

ankara sincan\'da kiralık bina

Bina açık artırma usulü ile kiraya verilecek.

Muhammen bedeli yıllık 498 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 14 bin 940 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhale, 12 Ocak 2010 tarihinde saat 14.00'de belediyede yapılacak.

Katılımcılar şartnameyi bedeli mukabili Sincan Belediye Başkanlığından satın alabilecek.

-BİNANIN ÖZELLİKLERİ-
Bina 320 araçlık, otopark içi ve bina dışında dijital dolu- boş göstergeli, cctv kontrollü, araç yıkama birimi olan, havalandırma sistemli, giriş çıkış bariyerli, bilet verme makinesi, abone kartı ve ücretli bilet lazer okuyuculu, süre hesaplayıp ücretlendirme yapan program ve ücretlendirici modülü olan, aydınlatmaları fotoselli, enerji panoları ayrılmış, dört grup asansör ile inip çıkılabilen, üç katı bodrumda diğerleri katlarda olmak üzeri yedi katlı betonarme inşa edilmiş.

4. ve 5. katların birleştirildiği üç cephesi manzaralı, mutfak, tuvalet, asansör, ses ve cctv...