06 / 05 / 2024

ankara uluslararası emlak fuarı açıldı

ankara uluslararası emlak fuarı açıldı

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Deprem sonrası Ankara'da konut fiyatları fırladı! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank’in Türkiye’deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Türkiye konut fiyat artışında dünya lideri oldu!

Uluslararası emlak danışmanlık firması Knight Frank verilerinden elde edilen bilgilere göre, Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ankara'da kiralık konut fiyatlarında büyük artış!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam yaptığı açıklamada Başkent Ankara’da emlak piyasasında ciddi hareketlilik olduğunu dile getirerek, Ankara'da emlak fiyatlarında 2 haftadır çok ciddi bir artış olduğunu söyledi.

Uluslararası emlak şirketi açıkladı: Türkiye tam 7 kat fark attı!

Konut fiyatlarında en büyük artış Türkiye'de kaydedildi. Türkiye en yakın rakibine 7 kat fark atarak listenin başında yer aldı. İşte detaylar…

Türkiye, konut fiyat artışında dünya şampiyonu oldu! 

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank, 2022 yılının ilk çeyreğinde konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülkeleri duyurdu. Türkiye, konut fiyat artışında dünya şampiyonu oldu. İşte ayrıntılar...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Maha Alreem Aljarba tarafından kuruldu.

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Maha Alreem Aljarba tarafından kuruldu.

ankara uluslararası emlak fuarı açıldı Haberi

ankara uluslararası emlak fuarı açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, “Ankara’da bir ilk yaşanıyor. CNR, İstanbul’da gerçekleştirdiği uluslararası fuarı Ankara’ya taşıdı. Bu güzel organizasyon için CNR Fuarcılığı tebrik ediyorum. Ankara bu fuarı hak ediyor” diye konuştu.


Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarına da değinen Ceylan, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın talimatı ile Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarihe geçecek çalışmalara imza atıyor. Vatandaşımızın tapu işlemlerini en kolay şekilde yapacağı E-Tapu işlemlerine geçiyoruz. Biz bu sistemi 5 dakikada tapu diye tanımlıyoruz” dedi.


Kentsel dönüşümün önünde duran en büyük engellerden birinin de finansal sorunlar olduğuna dikkat çeken Ceylan, “İhtiyaç duyulan finansal sorunu gidermek için Bakanlık olarak fon oluşturma gayreti içindeyiz. Vatandaşımıza faizsiz kredi sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde bu yıl ilk kez gayrimenkul sektörünün göz...