20 / 05 / 2024

Ankara yeni akm

Ankara yeni akm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da AK Partili vekillerle buluşmasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Yeni AKM ne kadara mal oldu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'ni ve Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal’ın AKM ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Taksim AKM'de son rötuşlar yapılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak. 

Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı tamamlanmak üzere olan AKM'nin 29 Ekim tarihinde açılacağını açıkladı.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Yeni AKM'de sona gelindi!

Yeni AKM'nin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belirlendi. İstanbul, dünya standartlarına sahip olan merkezine 29 Ekim'de kavuşacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AKM'yi anlattı...

Yeni AKM görücüye çıktı!

Taksim’de inşa edilen yeni AKM, görücüye çıktı. Benzerlerinin 4'te bir fiyatına, 1.8 milyar TL'ye mal olan merkez 29 Ekim'de açılacak...

Yeni AKM'nin açılış tarihi belli oldu! 

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKM'nin 29 Ekim'de açılacağını duyurdu. 

Yeni AKM için geri sayım başladı!

Taksim'de inşası devam eden ve neredeyse tamamlanma aşamasına gelen AKM'de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yeni AKM'de son olarak led ışık tesisatı döşeme işlemleri tamamlandı. 

Yeni AKM'de hangi değişiklikler yapıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 10 Şubat 2019 tarihinde temeli atılan yeni AKM'nin inşaatında sona geliniyor. Peki yeni AKM nasıl olacak? İşte detaylar...

Ankara yeni akm Haberi

Ankara yeni akm


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da AK Partili vekillerle buluşmasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada  İstanbul'a yapılan Atatürk Kültür Merkezi'nin bir benzerinin de Ankara'ya yapılması gerektiğini vurguladı.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilere yaptığı değerlendirmede "AKM gibi bir proje de Başkent'e yapılsın' diye açıklama yaptı. 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a yapılacak olan yeni AKM projesini tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki AKM projesinin en geç 2019'da tamamlanacağı...