03 / 05 / 2024

ankara Yeni Boyut Konutları tapu teslimleri

ankara Yeni Boyut Konutları tapu teslimleri

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim Mahallesi’nde yer alan Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularına kavuştu.

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Ev kiralamada yeni boyut: Evi pansiyona çevirdiler, ranza başına 3.500 TL istediler!

Ev sahiplerinden yeni kiralama trendi evi pansiyona çevirmek. Bazı ev sahipleri artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. Ranza başına ise 3.500 TL istiyorlar.

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

Metapotamians projesi ile emlakçılık yeni boyut kazanacak!

Türkiye'nin ilk metaverse projesi Metapotamians'ın lansmanı, Tüm Mucitler İcat İnovasyon ve Araştırma Derneği ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlendi.

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Ankara'da dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ankara 2023’ten itibaren artık, gölleriyle, akarsularıyla 'Mavi Ankara', yeni yeşil alanları, millet bahçeleri ve ekolojik koridoruyla 'Yeşil Ankara' olarak anılacak." şeklinde konuştu.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

Halk GYO Ankara Yenişehir binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İzmir merkezli "Ankara Yenişehir Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Ankara Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularını aldı!

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim Mahallesi’nde yer alan Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularına kavuştu.

ankara Yeni Boyut Konutları tapu teslimleri Haberi

ankara Yeni Boyut Konutları tapu teslimleri

İnşaatı tamamlanan ancak bürokratik engeller sebeniyle yıllardır iskan bekleyen sitenin yardımına Yenimahalle Belediyesi koştu.  Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, 16 blok, 188 haneden meydana gelen ve 12 senedir iskansız durumdaki Yeni Boyut Konutları, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın sayesinde tapulandı.

Ankara Yeni Boyut Konutları sakinleri, Batıkent Meydan AVM içerisinde bulunan Sinan Bengier Tiyatro Salonu’nda düzenlenen tapu teslim töreniyle, Başkan Yaşar’ın elinden tapu belgelerini aldı.

“Sizlerin huzuru ve mutluluğu için çalışıyorum”

Başkan Fethi Yaşar ise vatandaşlara "Şimdiye kadar bu dairelerin sahibi değildiniz. Bugün ev sahibi oldunuz. Dairenizde ailenizle birlikte huzur ve mutlu bir yaşam diliyorum. Yenimahalle’de hiçbir vatandaşımızın siyasi görüşüne, mezhebine, ırkına bakmadan, her ilçe sakinin görüşüne saygı duyarak bütün mahallelerimize eşit hizmet götürdük. Ben Cumhuriyetin kuruluş felsefesi olan eşit yurttaşlık bilincine inanıyorum. Göreve...