29 / 04 / 2024

ankara yol yatırımları

ankara yol yatırımları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Mustafa Tuna Ankara projelerini mercek altına aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, kentteki köprü ve bağlantı yollarını inceledi.

Ankara Sabancı ile Bağlıca bulvarları birbirine bağlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentteki Sabancı ile Bağlıca bulvarlarını birbirine bağlayacak 4 kilometrelik yeni bulvarın harita çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Ankara Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarında adeta seferberlik uygulayarak, rekor kırdı.

Ankara'ya 27.5 kilometrelik 7 yeni yol geliyor!

Ankara içerisinde trafiği rahatlatmak için toplam 27.5 kilometre uzunluğunda 7 yeni yol yapılacak. Proje kapsamında ODTÜ arazisi altından 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 2.5 kilometre uzunluğunda bir yol geçecek.

Ankara Keçiören'in yolları genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, yapımı devam eden Yeni Keçiören Bulvarı ile Fatih Caddesi'nin Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantı noktasında trafiğin rahat akışı için çalışma yaptıklarını bildirdi.

Ankara Büyükşehir'den 24 bin ton asfalt!

Başkent'in merkez ve çevre ilçelerinde aşırı sıcak günlük hayatı olumsuz etkilerken, Ankara Büyükşehir Belediyesi, 700 kişiden oluşan 74 ekibiyle, gece gündüz 2 vardiya halinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Ankara Altındağ'da yatırımlar hız kesmiyor!

Altındağ Belediyesi, sosyal ve kültürel yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda ilçeye binicilik sporunun icra edileceği bir manej inşa ediyor.

ankara yol yatırımları Haberi

ankara yol yatırımları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Kahramankazan bölünmüş yol inşaatında incelemeler yaptı.

Bakan Arslan, incelemelerinin ardından gerçekleştirdiği açıklamada, Ankara Çevre Yolu-Kahramankazan hattındaki mevcut 2 gidiş-2 geliş yolun 3 gidiş-3 geliş haline getirilmesi konusunda yürütülen çalışmalar kapsamında şantiye ziyaretinde bulunduklarını belirtti.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) çalışanlarından ve yüklenicilerden bilgi aldıklarını söyleyen Arslan, "Memnuniyetle ifade etmek isterim ki yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş-3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor. Bu kapsamda 12 köprülü kavşaktan 9'u üst geçit köprülü kavşak, 3'ü alt geçit. Biz Ankara'dan Kahramankazan'ın çıkışına yani Keskinler'e kadar yolu kesintisiz hale getirmiş olacağız. Hiçbir şekilde bir hemzemin kavşak olmayacak." dedi.

Arslan, trafiğin hiçbir şekilde kesintiye uğramayacağına işaret ederek, güzergahta günlük ortalama trafiğin yaklaşık 36...