04 / 05 / 2024

Ankaradaki arsa fırsatçıları

Ankaradaki arsa fırsatçıları

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Şereflikoçhisar, Polatlı ve Ayaş ilçelerindeki güneş enerjisi santrali yapım işlerindeki arsa fırsatçılarına ‘dur’ dedi.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Vesen Yalıları'nda yüzde 30 indirim fırsatı! Teslimler için geri sayım başladı!

Vesen Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Vesen Yalıları'nda yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutlar 3.5+1, 4.5+1 ve 5.5+1 şeklinde tasarlandı. 

İki ildeki 38 adet arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor! Milli Emlak'tan Nisan fırsatı!

Afyonkarahisar Çay'da ve Kırklareli Vize'de yer alan 38 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ev sahipleri dikkat! Emlakçıların yeni oyunu ortaya çıktı! 'Bu fırsatı kaçırmayın' ilanının arkasından bakın ne çıktı?

Pendik'te bir emlakçı ev sahibinden habersiz 'bu fırsatı kaçırmayın, fırsat kaçmaz' başlığı ile yayımlandığı evi bir çok kişiye satarak vatandaşları dolandırdı. 

Gayrimenkul fırsatçıları Bakanlığın radarında! Haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar dikkat! 

RADAR Sistemi ile gayrimenkul fırsatçılarıyla da mücadele ediliyor. Gayrimenkuldeki fırsatçılar, haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar tek tek tespit edildi. İşte ayrıntılar... 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 20 indirim fırsatı! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte arsa satışı ile ilgili merak edilen her şey...

Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Vesen Yalıları'nın teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor. 

Milli Emlak’tan 2023'un son fırsatı! 813 TL taksitli satışlar başladı...

Milli Emlak yatırım yapmak isteyenler için hazineden arsa satışının son fırsatını açıkladı. Buna göre, o şehirlerde satışa sunulacak arsalar 5 yıl emlak vergisinden de muaf tutulacağı kaydedildi. İşte, Milli Emlak arsa satışı ve haberin detayları...

Milli Emlak, 2 ildeki 105 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Milli Emlak, Konya ve Sivas'taki 105 adet arsa ve araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki beton fırsatçıları geri adım attı!

Afyonkarahisar’da bir dizi temaslarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki fahiş beton fiyatları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki beton fırsatçılarının geri adım attığını söyledi.

Ankaradaki arsa fırsatçıları Haberi

Ankaradaki arsa fırsatçıları

Şereflikoçhisar, Polatlı ve Ayaş ilçelerindeki bazı arazilere ‘Güneş Enerjisi Santrali’ yapılabilmesine ilişkin Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gelen imar raporlarına, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ‘ret’ kararı verdi. Kararın, ‘arazilerin yatırımcıların yerine fırsatçılara kazanç sağladığı’ yönündeki kanaat ile alındığı öğrenildi.


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, güneş enerjisi santrali yapım işlerindeki arsa fırsatçılarına ‘dur’ dedi. Komisyon, Şereflikoçhisar, Polatlı ve Ayaş ilçelerindeki bazı arazilerde Güneş Enerjisi Santrali yapılmasına yönelik imar planlarının tümüne ‘ret’ kararı verdi. Komisyon raporları, Meclis’te de oy birliğiyle kabul edildi.


BU AYKİ OTURUMDA GÖRÜŞÜLDÜ


İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bu ayki oturumlarında görüşülerek oylanan imar planlarına ilişkin raporlar arasında ‘Yenilenebelir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı, Güneş Enerjisi Santrali’ne (GES)’ ilişkin raporlar da yer aldı. 


REDDİ YÖNÜNDE...