27 / 07 / 2024

Ankaradan haftada 4 gün direkt Dalamana uçuş

Ankaradan haftada 4 gün direkt Dalamana uçuş

Ankara-Dalaman ve Dalaman-Ankara arasında direkt uçuş seferleri 8 Mayıs'ta başlıyor. Uçak seferlerinin mayıs'ta başlayıp eylül ayı ortalarında sona ermesinin bölge turizmini olumsuz yönde eklediği belirtiliyor.

Bankalardaki döviz mevduatlarında şok artış! Bir haftada 20,4 milyar TL arttı!

Bankalardaki döviz mevduatlarında artış yaşandı. Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 25 Ağustos ile biten haftada 20,4 milyar TL artarak 13 trilyon 414,1 milyar TL’ye çıktı.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

ŞOK'tan çeyiz düzeceklere müjde! Su Bardağı 99,95 TL, Borcam Tencere 79,95 TL ile satışta! 4 Mart 2023 fiyat listesi

ŞOK market her hafta olduğu gibi bu haftada aktüel ürünlerini duyurdu. ŞOK'un kampanyasında en dikkat çeken ise 25 TL alışveriş yapan herkese Finish quantum bulaşık makinesi tableti sadece 46 TL'ye veriyor olması. İşte 4 Mart 2023 aktüel ürünler listesi...

Türkiye'de ilk olacak! Tüm çalışanların dört gözle beklediği gelişme

Aksa Akrilik, haftada 4 gün mesai uygulamasıyla verimliliği ve çalışan memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Uygulamayla birlikte, şirket, performansı tamamen iş sonuçları ve hedeflere göre ölçüm yaparak, çalışana işi üzerinde daha fazla sorumluluk veren bir modele geçecek.

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

Haftada 4 gün mesaili sistem şimdi Türkiye'de

Aksa Akrilik, haftada dört gün mesai uygulamasına geçiyor. Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, uygulamanın 200 çalışanla üç ay süreyle deneneceğini duyurdu.

Türkiye’de bir ilk gerçekleşti, o şirket haftada 4 gün çalışma uygulaması başlattı!

Türkiye’de bir şirket, haftada ilk kez 4 gün çalışma uygulaması başlattığını duyurdu. Peki o şirket hangisi ve bu sistem nasıl işleyecek?

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları; 4 bin kişi azaldı!

Amerika'da ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 12 Kasım ile biten haftada beklentiler paralelinde 222 bine düştü. Ülkede işsizlik maaşına  başvuru yapanların sayısı geçen hafta 4 bin kişi azaldı.

Haftada 4 gün mesaiye geçtiler! Üstelik maaş da aynı kalıyor!

Belçika’da tam zamanlı bir işte haftada 5 gün yerine 4 gün mesai yapabilmeye imkan sağlayan yeni düzenleme 20 Kasım’da hayata geçiriliyor.

Savaş, sebze fiyatlarını da vurdu! Domates bir haftada 25 TL'den 4 TL'ye düştü!

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle meyve ve sebze fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. En büyük düşüş ise domates fiyatlarında görüldü. 20-25 TL fiyatı olan domates, 1 hafta içerisinde 4 TL’ye kadar geriledi.

BİM 4 Şubat 2022 aktüel ürünler kataloğu!

Her hafta olduğu gibi bu haftada merakla beklenen BİM'in yeni kataloğu yayımlandı. 4 Şubat BİM kataloğunda bu Cuma, birbirinden muhteşem fırsatlar, sürpriz indirimler müşterilerini bekliyor. İşte, BİM 4 Şubat 2022 kataloğu fiyat listesi..

Merkez Bankası'nın uluslararası rezervleri bir haftada 4 milyar 639 milyon dolar düştü!

Merkez Bankası'nın net uluslararası rezervleri bir haftada 4 milyar 639 milyon dolar düşüş gösterdi, altın rezervleri ise 42 milyar 665 milyon dolar seviyesine geriledi.

ABD petrol stokları azaldı!

ABD ham petrol stokları, 14 Ağustos'ta sona eren haftada 4 milyon 260 bin varil azaldı.

Ankaradan haftada 4 gün direkt Dalamana uçuş Haberi

Ankaradan haftada 4 gün direkt Dalamana uçuş
Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Dalaman-Ankara arasındaki tarifeli uçak seferlerinin mayıs ayında başlayıp eylül ayı ortalarında sona ermesinin bölge turizmini ve ekonomisini olumsuz yönde eklediğini söyledi. 


Bülbüloğlu, Anadolu Jet firması tarafından başlatılacak olan Dalaman-Ankara arası karşılıklı tarifeli uçak seferlerinin 8 Mayıs 2015 tarihinden itibaren başlayacağının belirtti. 


Bülent Bülbüloğlu, “Cuma-cumartesi-pazar ve pazartesi günleri olmak üzere haftada dört gün uçak seferi konması bölge yaşayanı ve tüm işletmecilerimizi olduğu gibi tatil için bölgemize gelecek olan kişileri de memnun etmektedir. Şimdi bizlere düşen bu seferlere destek olmak ve ulaşımda tercihimizi bu yönde kullanmaktır” dedi.


Hürriyet...