17 / 05 / 2024

ankaranın suyundaki problem nedir

ankaranın suyundaki problem nedir

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısı ile geldiği İscehisar ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşarak Ankara'nın suyunu değerlendirdi. Eroğlu yaptığı açıklamada 'Ankara'nın suyunda problem yok' dedi.

Yasal artışın üzerinde ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Kira fiyatlarındaki fahiş artışlar gündemden düşmüyor. Ülke genelinde barınma en büyük problem haline gelirken kiracıların kira fiyatlarıyla mücadelesi devam ediyor. Peki kira artışı ne kadar olmalı? Fazla ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Kiracı mağduru ünlü doktordan uyarı: Kiracınızla problem yaşamamak için bunlara dikkat edin!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "İleride kiracınızla problem yaşamamak için bunlara mutlaka dikkat edin" diyerek önemli bilgiler verdi. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Atalardan mirası kalanlar bunu yapmanız şart! Hisseli tapuda bakın ne değişti!

Miras kalanlar dikkat. Özellikle size kalan miras ev ise elinizi hızlı tutmanız gerekiyor. Hisseli tapu satışında problem yaşanmaması için adımların hızla atılması gerekiyor. 

Marketteki etiketler vatandaşı kara kara düşündürüyor! Vatandaş artık Ayağını yorganına göre uzatamıyor

Özellikle gıda alışverişlerinde hissedilen ekonomik problem vatandaşın market reyonlarında fiyatlar dolayısı ile kafası karışıyor. CHP Milletvekili Başevirgen, dünyadaki trendin aksine Türkiye'de gıda ücretlerinin yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Kartal'ın dönüşümünün yapılabilmesi için hiçbir problem kalmadı!

Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak, Kartal bölgesindeki en sorunlu ve problemli alanın artık yeşil alanları ve yollarıyla birlikte dönüşümünün tamamlanabileceğini belirtti ve hiçbir engel kalmadığını ifade etti.

Merakla bekleniyordu sonunda yayımlandı! iOS 16.3'ün özellikleri

Apple, merakla beklenen iOS 16.3 sürümünü yayınlandı. Bununla  birlikte iPhone’lar, birçok yeni fonksiyona sahip oldu. Diğer yandan, iPhone 14‘te ekranda yatay çizgilerin  çıkması gibi kullanıcıları çıldırtan birçok problem çözüldü.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Kentsel dönüşümü hızlandıracak yeni formüller geliştirildi!

Sur Yapı Başkanı Altan Elmas “Kentsel dönüşümdeki en büyük problem hak sahiplerinin ‘Evet’ demesi. O noktada bazı formüller geliştirdik. Para isteyen vatandaşa para istemeyene hasılattan fazla oran veriyoruz” dedi

İzmir'de kentsel dönüşüm büyük sorun!

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, "İzmir'de kentsel dönüşüm çok büyük bir problem olarak görülüyor. Kentsel dönüşüm olmadan İzmir ne bir şehir olarak güzelleşecek ne başka bir şey olacak." dedi.

Kentsel dönüşüm sürekli gündemde tutulmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyelerini ağırlayan Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, "Fikri olan, problem çözmek için projeleri olan varsa Bursa Kent Konseyi'nin kapısı herkese açık" dedi.

En büyük problem İstanbul’un bir imar planının olmaması!

Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapıyor: “Depreme dayanıklı binalar yapıyoruz ancak, mevzuat kente faydalı mimarlığın önüne geçiyor. Bir mimar olarak mutlu değilim.”

Kentsel dönüşüm şirketlerinden ortak paydada buluşalım çağrısı!

Büyük kentlerde daha büyük problem olan sağlıksız ve dayanıksız binaların yenilenmesi için çözüm olarak getirilen 'kentsel dönüşüm' aşırı talepler yüzünden sorun yaşıyor. Şirketler, "Vatandaş l'e 3 istiyor. Ortak paydada buluşalım" diyor .

ankaranın suyundaki problem nedir Haberi

ankaranın suyundaki problem nedir

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Veysel Eroğlu, Ankara'nın içme suyunun barajlardan karşılandığını söyledi. Ankara'da hiçbir arsenik probleminin bulunmadığını, bu konuda ölçümlerin yapıldığını belirten Bakan Eroğlu, "Bunu polemik mevzusu haline getirmek istiyorlar. Hatta bir milletvekili de bu polemiği ortaya attı neticede kendisinin bulunduğu binaya kuyudan kaçak su bağlandığı tespit edildi. 

Ankara'da herhangi bir problem yok" diye konuştu. Ankara'nın, 2050-2060 yılına kadar su ihtiyacını karşılamak için Gerede Projesi'ni hayata geçirdiklerini anlatan Eroğlu, proje ile Ankara'nın uzun yıllar su probleminin bulunmayacağını bildirdi. 

Ankara'nın şu anda da su sorunun olmadığına dikkati çeken Eroğlu, şöyle konuştu: "Sağlık Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile diğer kurumlar, sürekli su ölçümü yapıyor ve sağlıklı. 

Herhangi bir problem varsa, belki kuyu suyu bağlanmış olabilir ya da depoları varsa depolarda bir kirlenme olabilir onu bilemeyiz...