12 / 05 / 2024

Antalya Akaryakıt Depolama Tesisi Kapasite Artışı

Antalya Akaryakıt Depolama Tesisi Kapasite Artışı

AYTEMİZ AKARYAKIT DAĞITIM A.Ş tarafından Antalya'da Akaryakıt Depolama Tesisi ve Kara İletim Hattı Kapasite Artışı için 16 Haziran saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

EPDK açıkladı! Akaryakıt depolama tesislerinde tarife değişikliğine gidildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketinin Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine ilişkin depolama tarifesi tadil edildiğini duyurdu.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Akaryakıt zammı nakliye maliyetini uçurdu! Kilo başına maliyet 3 liraya yaklaştı!

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte nakliye maliyetleri de yükseldi. Bu kapsamda Antalya'dan alınan ürün İstanbul'a getirilirken kilogram başına 2 lira 90 kuruşa denk geliyor. İşte detaylar... 

Antalya'da 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa'da yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıllığına kiraya verecek.

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adatepe tarafından kuruldu.

Akaryakıt istasyonları kapanacak iddiası!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 14. Grup (Akaryakıt ve Gaz Ürünleri) Komitesi ve sektör temsilcileri, ATSO Başkanı Davut Çetin’e sektörde yaşanan sıkıntıları ele alarak sorunlarının çözülmesini istedi.

Antalya Kepez'de 27.8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 24 milyon 809 bin 749,28 TL'ye satıyor...

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Manavgat'ta 20.3 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya ili Manavgat İlçesi Pazarcı Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu ve müştemilatı vasfında kayıtlı taşınmazı 20 milyon 329 bin 278 TL'ye satışa çıkardı.

Manavgat'ta 9.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Doğançam Mahallesi'nde yer alan akaryakıt servis istasyonu alanı vasıflı gayrimenkul 9 milyon 997 bin 966 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Antalya'da akaryakıt istasyonu kiralama ihalesi 12 Haziran'da!

Mülkiyeti Antalya Kepez Belediye Başkanlığı'na ait olan Akaryakıt ve LPG İstasyonu kiralama ihalesi 12 Haziran 2018 tarihinde yapılacak. Akaryakıt ve LPG İstasyonu için ilk yıl yıllık 360 bin TL isteniyor. 

Antalya Akaryakıt Depolama Tesisi Kapasite Artışı Haberi

Antalya Akaryakıt Depolama Tesisi Kapasite Artışı

AYTEMİZ AKARYAKIT DAĞITIM A.Ş tarafından; Antalya İli, Alanya İlçesi, Uğrak Köyü Mevkii 501, 502, 505 ,1035 ,1038 ,970 ,507 ,506 ,529 ,538, 539, 541 nolu parsellerde Akaryakıt - LPG Dolum- Depolama Tesisi ve Kara İletim Hattı Kapasite Artışı Projesi yapılması planlanmaktadır.Söz konusu projeye için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince 16.06.2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.


Toplantı Yeri:  Gözde Balık Evi

Toplantı Yerinin Adresi: Antalya İli, Alanya İlçesi

                         Yeşilöz Köyü Mevkii


Toplantı Tarihi : 16.06.2015

Toplantı Saati  :...