17 / 05 / 2024

Antalya Boğaçayı satılık arsa

Antalya Boğaçayı satılık arsa

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Boğaçayı Projesi kapsamında Liman Mahallesi'nde yer alan bazı  taşınmazlar belediyece onaylanacak projenin uygulanması şartıyla ikinci kez ihaleye çıkarılacak.

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Boğaçay Özel Proje Alanı'nın yapılaşmaya açılmasına iptal kararı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Boğaçay Özel Proje Alanı (ÖPA) olarak belirlenen bölgenin yapılaşmaya açılmasıyla ilgili geçtiğimiz yıl aldığı karar, mahkemece iptal edildi.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Antalya Boğaçayı Projesi masaya yatırıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem Oğuz, Bilim Kurulu ile beraber Boğaçayı projesinde meydana gelen rüsubat birikimi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan sorunları değerlendirdi.

Antalya Boğaçayı projesi açılıyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile beraber Boğaçayı Projesi’ni gezen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin ilk etabının 15 gün içerisinde açılacağını müjdeledi.

Antalya Boğaçayı projesi açılışa hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etap çalışmalarını tamamladı. 

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni yaşam alanı oluyor!

Türkiye’nin en büyük projelerinden Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapılıyor.

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni çekim merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapıyor.

Boğaçayı projesi için uyarı: Büyük facialar yaşanabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, “Birinci etabını seçimlerden önce hizmetine sunacağız diye” açıkladığı 4-5 milyarlık Boğaçayı Projesi için, İMO’dan ciddi uyarı geldi.

Antalya Boğaçayı’nda kanal görüntüsü şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın değerine değer katacak Boğaçayı Projesi’nin ilk etabı büyük bir hızla devam ediyor.

Satılık konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Hürriyet Emlak Ağustos 2018 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre, satılık konutların fiyatları Ağustos ayında da yükselmeye devam etti.

Antalya Boğaçayı satılık arsa Haberi

Antalya Boğaçayı satılık arsa

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Boğaçayı Projesi’nde ikinci kez ihale heyecanı yaşanıyor. Proje kapsamında, Liman Mahallesi’nde yer alan bazı taşınmazlar belediyece onaylanacak projenin uygulanması şartıyla ihale ile satışa sunuluyor.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, 15 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen ilk ihale katılımcı olmaması sebebiyle ertelenmişti. Mülkiyeti Hazine ve Büyükşehir Belediyesine ait toplam 57 bin 267,44 metrekarelik, 4 arsa rekreasyon ve özel proje alanı olarak 5 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Encümen huzurunda kapalı teklif usulü yeniden ihaleye çıkacak.

İhale belediye web sitesi www.antalya.bel.tr adresinden canlı yayınlanacak. İhalenin artırıma esas tahmin bedeli ise 80 milyon 965 bin 778 TL.