04 / 05 / 2024

antalya demre imar planı

antalya demre imar planı

Demre Gökyazı Mahallesi'ne yeni bir ortaokul ihtiyacı, Yaylakaya Mahallesi'nin yeni bir ilkokul ihtiyacı, Üçağız Mahallesi'nin koruma imar planı ve Demre şehir içi yollarının asfalt sorunu dile getirildi.

Antalya'da satılık iş yeri!

Demre Belediye Başkanlığı Antalya Demre Beymelek'te yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya'da 7 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya Demre Belediyesi'nden satılık 76 iş yeri!

Antalya Demre Belediyesi, Antalya ili, Demre ilçesi, Beymelek Mahallesinde yer alan 76 iş yerini satıyor...

Antalya Demre'deki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesinde birinci derecede tarihi ve doğal sit alanı Kekova'da inşa edilen kaçak villa uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda hakkında yıkım kararı çıkan villanın yıkımı tamamlandı. 

Antalya Demre'de 21 arsa için kura çekildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan 21 arsa için gerçekleşen  'Gecekondu Yasası' kapsamında noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

antalya demre imar planı Haberi

antalya demre imar planı

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle mahalle muhtarlarının katılımıyla ilçenin sorunları konuşuldu.


Demre Kaymakamlığı'nda ilçenin sorunlarına ilişkin toplantı düzenlendi. Toplantıya Kaymakam Murat Uz, Ak Parti Milletvekili Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Likya Uygarlıkları Müzesi Müdürü Nermin Karagöz, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özen, Ziraat Odası Başkanı Musa Sarıca, daire amirleri ve 17 mahallenin muhtarı katıldı.


Toplantıda konuşan Kaymakam Murat Uz, "Sayın vekilimiz Mustafa Köse burada. Kendisi sorunlarımızı dinleyecek. Buradaki yönetici arkadaşlarımız, mahalle muhtarlarımız sorunlarını açık yüreklilikle dile getirsin. Mahalleyi en iyi bilen muhtardır. Kurumu en iyi bilen de yöneticidir. Sorunların dile getirilmesi, bizi mutlu eder. Sorun dile getirilirse çözüme kavuşur" dedi.


Daha sonra daire amirleri...